Κατάσκοπος Οκτωβρίου


31/10/2012
Mην περιμένετε φθηνότερo ρεύμα τoυλάχιστoν μέχρι τo 2018 παραδέχθηκε σήμερα o Yπoυργός Eμπoρίoυ Nεoκλής Συλικιώτης την ίδια ώρα που o Xάρης Θράσoυ υπόβαλε παραίτηση... κι όμως είχαν κέρδη 85 εκατομμυριάκια ευρώ... γιατί να μην μεταφερθούν τα κέρδη στους λογαριασμούς μας?

30/10/2012
Ο Έλιο Πίντο αφιέρωσε στον Τάνο Σολάρι το πρώτο γκολ με τη Νέα Σαλαμίνα.... αυτό όμως δεν άρεσε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

27/10/2012
Βλαδίμηρος Πούτιν: "Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε και εθνική κυριαρχία"... κι αν η γιαγιά μου είχε κ@ρύδι@, θα ήταν παππούς κόμρατ Βλαντιμίρ.
Ο Φιλιππίδης είπε ηλίθιους τους χρήστες του twitter... δίκαιο έχει... εδώ εμείς τον λέμε ηθοποιό.

Ο ηθοποιός Π.Φιλιππίδης δήλωσε : «Το 99% από τους χρήστες του twitter είναι ηλίθιοι»!... ενώ εσύ ο έξυπνος είσαι το 1% να πούμε, Βλάκας και παλαβός είναι, αυτό μόνο, κρίμα και μ' άρεσε σαν ηθοποιός, τελικά είναι για τα ξερονήσια.

Καταρρέει το κράτος εάν χρεοκοπήσουν οι τράπεζες... καταρρέουν οι τράπεζες αν χρεοκοπήσει η κοινωνία

Tέρμα στις σπατάλες εκατoμμυρίων λόγω δημoσίων βo βοηθημάτων επιχειρεί να βάλει τo Yπoυργείo Eργασίας.... ο σκοπός τους είναι να κόψουν και το ανεργιακό επίδομα και να προωθήσουν μέτρα κοινωνικής εργασίας για να το παίρνει κάποιος, όπως ισχύει στην Ολλανδία.

23/10/2012
Kατ' ιδίαν συνάντηση με τoν Πάπα Bενέδικτo IΣT' είχε σήμερα τo μεσημέρι o Πρόεδρoς της Κ.Δ. Δημήτρης Xριστόφιας, στα πλαίσια επίσημης επίσκεψις στο Βατικανό... ελύσσιασεν που το κακό του ο Παναγιότατος Τομμυς Β' και μόλις φύγει ο γιός της Αννούς... εννά πάει να συναντήσει τζιο ίδιος τον ΠΑΠΑ.

To ΔHKO καλεί τις επoπτικές Aρχές, αλλά και τις τράπεζες να διερευνήσoυν κατά πόσo ευσταθoύν δημoσιεύματα πoυ αφoρoύν τη διαγραφή δανείων... Φοάτε ο γάρογιαον, εγελάσαν του βασικά τζιε έκοψεν έξω που το ζιαφέττιν.

25/10/2012
Καθετηριασμός ήταν και πέρασε ή στενογράφημα ή αγγειογράφημα.... όπως το πει κανείς... μόνος μου το πέρασα κι αυτό και στο τέλος ΔΕΝ με γονάτισε, όλα καλά, τέλος καλό.

20/10/2012

Ξεκάθαρη νίκη Νίκου Αναστασιάδη σε 1ο και 2ο γύρο βλέπουν οι δημοσκοπήσεις .. προσοχή Νίκαρε, διότι κι ο Τάσσος είχε σίγουρη νίκη σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κι ο Γ.Βασιλείου, κι ο Σ.Κυπριανού, κι ο Γ.Κληρίδης και στο τέλος τους έμειναν μόνον οι δημοσκοπήσεις.

Ζητούν από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να προσκαλέσει για συνάντηση στο Λευκό Οίκο τον Πρόεδρο της Κ.Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια... εν τωρά που εν θα τον συνάουμεν τον Δημήτρη, εννα γεμόσει το φέιςμπουκ του με φωτογραφίες με το φίλο του τον ΟΠΠΑΜΑ

Παπακώστας: «Δεν ήξερα τίποτα για την έκθεση για το εμπορευματοκιβώτιο»... Προσωπικά με θλίβει η σημερινή κατάσταση κύριε Παπακώστα, διότι από ανέκαθεν σε θαύμαζα από τις εποχές της ΜΑΑΔ... κουράγιο!

Κιττής: «Οι επενδύσεις σε αξιόγραφα έγιναν από προηγούμενα Συμβούλια της Cyta»... Μα αν δεν μας απατά η μνήμη μας κύριε Ευστάθιε της ΣΥΤΑ [όχι του Αποέλ] είσαι εσαεί στα συμβούλια, μην φτύνεις πάνω σου λοιπόν.

7/10/2012

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα είναι ο σίγουρος νικητής των εκλογών... της Α' Κυριακής... για την Β' όμως? αν έχει Άγιο? μπορεί

Ο Μάριος κάρογιαν, προειδοποίησε το κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ότι το ΔΗΚΟ δεν είναι ΑΛΑ ΚΑΡΤ... είναι ΣΕΤ (fix) ΜΕΝΟΥ καθ ότι είναι της πάσης γνωστό ότι τα είχε όλα προαποφασισμένα ο Αρμένης.

Συρία - Τουρκία 2-0... 1 η κατάρριψη του Τουρκικού αεροπλάνου απο την αεράμυνα της Συρίας και  2 ο όλμος σε κατοικημένη περιοχή της τουρκίας με νεκρούς άμαχο πληθυσμό.

Ο προεδρικός υποψήφιος κ. Γιώργος Λιλλήκας, δήλωσε να κλείσουν τα οδοφράγματα... δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτός ήταν ο Υπουργός που τα άνοιξε το 2003.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι δεν θα γίνει καμία δίωξη εναντίων των τριών αστυνομικών που είχαν συλληφθεί από τους τούρκους... κι όμως τον απασχόλησε και κυρίως το ότι έχασαν, οπλισμό, εξοπλισμό, ασυρμάτους και οχήματα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι το ΕΥΡΩΚΟ είναι έτοιμο να συμπορευθεί με την υποψηφιότητα του... μέχρι χθες τους αποκαλούσε ΕΥΡΩΚΟΤΕΣ.

Τακής Χ''Γεωργίου, Ευρωβουλευτής, εκπρόσωπος τύπου του Σταύρου Μαλά... το Διευθυντήριο του ΑΚΕΛ επί του Μαλά και ακόμα πιο ισχυρή προσωπικότητα από αυτή του Μαλά.

Για την φούσκα του ΧΑΚ το 1999... Ο Κίκης της Λαϊκής κι ο Σόλωνας της Κύπρου τσέπωσαν τα κέρδοι του ΧΑΚ κι έμεινε ο Λαός πανί με πανί.

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στις 6.00 στο ΓΣΠ... ακόμα μια νίκη του ΑΠΟΕΛ και πάει από +7 στο +10 τετέλεστε, ο τελευταίος να κλείσει το φως.

Αν τελικά κερδίσει τις εκλογές ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης τότε θα υπάρξει διαδοχή του στην προεδρία του ΔΗΣΥ... θα κονταροκτυπηθούν η Ελένη με τον Γιαννάκη... ο Νίκαρος μάλλον θα στηρίξει την ωραία? Ελένη.

Για τη φούσκα στα υπερτιμημένα ακίνητα του 2005... φταίνε όλες οι τράπεζες και οι Ντεβέλοπερς... κι ο Λαός πάλι έμεινε με τα οικιστικά δάνεια στο χέρι τα οποία αδυνατεί να πληρώσει.

3/10/2012

Χριστόφιας: Δεν υπογράφω μνημόνιο που να καταργεί ΑΤΑ και 13ο μισθό... ας το υπογράψει τζιήνος που εννά έρτει τον Φεβράρη

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ