ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS" ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 27χρ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ


Αριθμούσε μερικές χιλιάδες ανεγκέφαλων και άθεων χρηστών οι οποίοι θεωρούν ότι όλα στη ζωή είναι προς γελοιοποίηση.
Στη διαγραφή της προσβλητικής σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» προχώρησαν οι διαχειριστές του facebook, που έκριναν το περιεχόμενό της προσβλητικό μετά από εκατοντάδες καταγγελίες που τους έγιναν.
Η συγκεκριμένη σελίδα προκάλεσε από την πρώτη στιγμή την οργή των πιστών, που έδωσε την απάντηση για τον εμπαιγμό του Γέροντος Παϊσίου, μια από τις πλέον φωτισμένες μορφές της Ορθόδοξου Εκκλησίας μας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού ορθοδόξων εξέφρασε την ενόχλησή της για όσους προκαλούν το θρησκευτικό της συναίσθημα. Οι χρήστες του facebook προχώρησαν σε μαζικές αναφορές της εν λόγω σελίδας και πέτυχαν τη διαγραφή της.
Με τον τρόπο αυτό, δόθηκε ηχηρή απάντηση σε όσους, πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, επιχειρούν να προσβάλλουν τα θεία, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα που προκαλούν σε εκατομμύρια πιστούς.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έγινε αποδέκτης χιλιάδων ηλεκτρονικών καταγγελιών απ' όλον τον κόσμο για τη συγκεκριμένη σελίδα, από πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις βλασφημίες και τις ύβρεις κατά του Γέροντα Παϊσίου και του Ορθόδοξου Χριστιανισμού.
Μετά τη διαγραφή της σελίδας από το facebook, οι Ελληνικές αρχές ασφαλείας προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, που φέρεται ότι ήταν ο δημιουργός της.
Ποιο κάτω δέστε το αηδιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο
Προσοχή, το βίντεο μπορεί να ενοχλήσει.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ