ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΤΗΣ Η BURGER KING ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


WHOP-WHOP WHOPPER την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από την Κύπρο η Burger King.
Μακάρι να την μιμηθούν κι άλλοι όπως την Goodys λόγου χάρη κλπ.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρων την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην αντιπρόσωπο εταιρεία του Burger King, Laser investment group plc στην Κύπρο και της ιδιοκτήτριας εταιρείας Burger King Europe.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει κινηθεί νομικά ενάντια στους εδώ αντιπροσώπους της στην Κύπρο, διότι δεν έχουν πληρώσει το υπόλοιπο ποσό των 200,000 που αντιπροσωπεύει τα δικαιώματα της εμπορικής εκμετάλλευσης των Burger King στη Κύπρο.

Η Burger King Europe τελικά αναγκάστηκε να κλείσει τα καταστήματα της στην Κύπρου και να πάρει πίσω τα δικαιώματα της διότι οι εδώ αντιπρόσωποι δεν ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες του Franchise system και της σύμβασης / συμφωνίας που είχαν.


Η Κυπριακή εταιρεία Laser investment group plc αντιπρόσωπος των Burger King Κύπρου, του κυρίου Λάμπρου Χριστοφή, πέρασε στην αντεπίθεση διεκδικώντας ποσά γύρο στα 5 (?) εκατομμύρια από την ιδιοκτήτρια εταιρεία, για διαφυγόντα κέρδη από την ΜΗ καθοδήγηση και που δεν έτυχαν ποτέ από την Burger King Europe.

Η επίσημη ανακοίνωση της Laser investment group

Για κάτσε κ. Λάμπρο, περίμενες δηλαδή, την Burger King Europe να ρθει και να σε σώσει από τα δικά σου λάθει, τις λάθος αποφάσεις καθώς και τους κακούς χειρισμούς? Δεν ευθύνεται η B.K.E. για την δικιά σου κακοδιαχείριση στις διάφορες εταιρείες σου, είτε λέγονται ασφαλιστικές, είτε κτηματομεσιτικές, κι αν κρίνομαι από το ότι βρίσκεσαι στα δικαστήρια και για άλλες "δραστηριότητες" με τις άλλες σου εταιρείες.... ε τότε δεν αδικούμε την μητρική εταιρεία που πήρε πίσω τα δικαιώματα της.
Με μια απλή επίσκεψη στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε ότι οι ιστοσελίδες της Laser investment group plc, παρόλο που τα καταστήματα της έκλεισαν, εντούτοις εξακολουθούν να παραπλανούν με το να διαφημίζουν και να προβάλλουν τα "καταστήματα" τους , τις εκδηλώσεις και τα μενού τους.

Άσχετο... Καιρός είναι ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του. 
'Έκλεισαν σπίτια από το φαγοπότι που έγινε από τους διάφορους έξυπνους του χρηματιστηρίου. 

Η δικαιοσύνη ακόμα αργεί?

Έκλεισαν σπίτια και διαλύθηκαν οικογένειες με την κάθοδο αυτού του είδους των εταιρειών διότι πάτησαν επί πτωμάτων για να βρουν έδαφος και να εγκατασταθούν στη Κύπρο.
Κάποιες άλλες βρήκαν το έδαφος στρωμένο......


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ