Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΥΤΟ ΛΑΡΚΟΥ -ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ-


H ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Νεόφυτο Λάρκου.
Η εφορία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε σήμερα νωρίς το απόγευμα, νέα συνάντηση με το κ. Λάρκου όπου συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.
Ήταν κοινή διαπίστωση, ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα εξυπηρετείτο καλύτερα το συμφέρον της ομάδας εάν λύετο η συνεργασία μεταξύ των μερών.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ
επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. Νεόφυτο Λάρκου για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε 2 κύπελλα και ένα super cup, ενώ έφτασε μία ανάσα πριν την είσοδο της σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Δυστυχώς οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει τη συνεισφορά του κ. Λάρκου ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μας κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες, εργάστηκε σκληρά και την οδήγησε σε επιτυχίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εύχεται καλή συνέχεια στο κ. Λάρκου.
Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Βοηθός Προπονητής κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους, ενώ η εφορία τροχιοδρομεί τις διαδικασίες για εξεύρεση αντικαταστάτη του κ. Λάρκου.

omonoia.com.cy

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ