ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ! - ΟΙ ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


......και επιμένω και αναμένω και απαιτώ...
22 September 10:59
......και επιμένω και αναμένω και απαιτώ απάντηση

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ!!!!

Αυτή η ερώτηση απευθύνεται τόσο στον νυν Υπουργό της Άμυνας κ. Ηλιάδη όσο και στον πρώην κ. Παπακώστα αλλά και στον "αδιάφθορο" Πρόεδρο και "μεγάλο πατερούλη" Χριστόφια:


Με ποιά κριτήρια ο αγαπητός αδελφότεκνος της πρώτης κυρίας έχει απαλλαγεί από την στρατιωτική του υποχρέωση το καλοκαίρι του 2008 για να μεταβεί σε συγκεκριμένη χώρα του πρώην ανατολικού μπλόκ για να περατώσει τις πολύχρονες ιατρικές του σπουδές? 

Μήπως οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι Κύπριοι σπουδαστές της Ιατρικής αποτελούν ένα υποδεέστερο είδος ανθρώπου ώστε να μην δικαιούνται της ίδιας μεταχείρισης?
Και ας μην προσπαθήσουν οι διάφοροι αυλικοί να το συγκαλύψουν γιατί το κουτί της Πανδώρας είναι έτοιμο να ανοίξει και τότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω!


......και επιμένω και αναμένω και απαιτώ...
22 September 11:40
......και επιμένω και αναμένω και απαιτώ απάντηση

ΟΙ ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Διερωτούμαι (ρητορικά φυσικά) ποιά είναι η θέση των υποψηφίων δελφίνων της Προεδρίας της Δημοκρατίας στα πιό κάτω ερωτήματα των απλών πολιτών:

1 - Λαμβανομένου υπόψη ότι ο μόνος υποψήφιος που έθεσε επίσημα και δημόσια θέμα έρευνας και καταδίκης των υπευθύνων της "κατάντιας" των Κυπριακών Τραπεζών είναι η
Υπερκομματική υποψήφια κα. Μακαρία Άντρη Στυλιανού, διερωτούνται οι πολίτες, οι υπόλοιποι υποψήφιοι επικροτούν τις πλουσιοπάροχες αποζημιώσεις εκατομμυρίων των υψηλά υπευθύνων των Κυπριακών Τραπεζών ή θα θέσουν δημόσια θέμα έρευνας εις βάθος ώστε οι υπεύθυνοι της ασυδοσίας και απληστίας να πληρώσουν το ανάλογο τίμημα παρά να τους αποζημιώσει και από πάνω ο ταλαίπωρος Κυπριακός λαός?

2 - Λαμβανομένου υπόψη ότι ο μόνος υποψήφιος που έθεσε επίσημα και δημόσια θέμα μηδενικής ανοχής (χωρίς πιθανότητα απονομής χάριτος) στη περίπτωση καταδίκης των ενόχων του Μαρί, συμπεριλαμβανομένων και του απερχόμενου Προέδρου Χριστόφια, του "επαναδυόμενου" πρώην υπουργού εξωτερικών Μάρκου Κυπριανού και του συναδέλφου του Κώστα Παπακώστα, είναι η Υπερκομματική υποψήφια κα. Μακαρία Άντρη Στυλιανού, διερωτούνται οι πολίτες, ποιά η δημόσια δέσμευση των υπολοίπων υποψηφίων?

Αυτά τα απλά ερωτήματα προς το παρόν και αναμένουμε!

.......και όμως υπάρχει επιλογή! www.makaria2013.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ