Η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, έκανε το αυτονόητο, Στήριξε την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς


Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, εκφράζει την θλίψη του για την απογοήτευση που προκάλεσε στους φίλους της ομάδας, το χθεσινό βραδινό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό αγώνα με την Νέφτσι Μπακού στο ΓΣΠ.
Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, κάτι που έπραξε με συγκινητικό τρόπο και στο χθεσινό παιγνίδι.

Μετά από έκτακτη συνεδρία η διοίκηση, εκφράζει την πλήρη στήριξη και την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον προπονητή Ivan Jovanovic, στο τεχνικό του επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές μας. Στηρίζουμε δε ομόφωνα τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Αρχάγγελο και ευελπιστούμε ότι και η φετινή χρονιά θα φέρει στο τέλος και πάλι χαρά στους ΑΠΟΕΛιστες. 

Αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης μας και είμαστε σίγουροι πως στη συνέχεια, όλοι θα ανταποκριθούμε στην επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Παρά την πίκρα λόγω του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απευθύνουμε έκκληση σε όλους να παραμείνουν κοντά στη νέα ομάδα και να την στηρίξουν μπροστά στις νέες προκλήσεις και κατακτήσεις.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ