Η αστυνομία του Αζερμπαϊτζάν είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ


cops
Ακόμα και η αστυνομία του Αζερμπαϊτζάν είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ.
Πλησιάζει η Πέμπτη και στα διάφορα πηγαδάκια των φίλων Αποελλιστών επικρατεί μια μικρή αναστάτωση σε σχέση με τις μεταγραφές, αυτές που έγιναν, αυτές που δεν έγιναν κι αυτές που έπρεπε να γίνουν, κι όσο πλησιάζει η τελευταία μέρα των μεταγραφών που είναι η 31η του Αυγούστου, άλλο τόσο ζώνουν τα μαύρα φίδια τους προπονητές της κερκίδας καθ ότι φοβούνται ότι δεν θα "γίνουν" άλλες μεταγραφές.
Υπογραμμίζουμε επίσης και το χειρότερο παιγνίδι που έκανε μέχρι σήμερα το Αποέλ, που ήταν απέναντι στην Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν όπου παρόλο το άσχημο παιγνίδι, εν τούτης πήρε το θετικό αποτέλεσμα που του επιτρέπει να είναι αισιόδοξο ότι την Παρασκευή θα είναι στην κληρωτίδα για τους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, όπου εκεί θα συναντήσει την Ρόμα ή τον Πάοκ, τη Λίβερπουλ ή την Ίντερ ή ακόμη την Αντζ ή τον Ατρόμητο.
Απαρατήρητα
δεν περνούν τα 35 ανεκμετάλλευτα κόρνερ που κέρδισε συνολικά το ΑΠΟΕΛ στα 5 Ευρωπαϊκά παιγνίδια του μέχρι τώρα. Από αναχωρήσεως Κριτσιάροφ και Κόντη έχουμε άλυτο πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα. Νοιώθω πως χάνεται γενικά η μαγεία του γκολ από το ΑΠΟΕΛί, ελπίζω όμως ο Ευστάθιος να μας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο κι εύχομαι να συμπαρασύρει και τον Κωνσταντίνο και να τον θέσει σε ποδοσφαιρική τροχιά ανόδου.
Άξιος σχολιασμού είναι ο υπέροχος κόσμος του Αποέλ, ο οποίος και με βάσει την προπώληση, ετοιμάζεται για ΣΟΛΤ-ΟΥΤ. Στο κάστρο ΓΣΠ κόψαμε 16,300 εισιτήρια με την Σένιτσα, 17,000 με την Άαλεσουντ και πάμε για 20,000 σαν ελάχιστη πώληση με την Μπακού.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ