Το συμπεθεριό των Τούρκων και των Αμερικανών

Secretary of State Hillary Clinton gives Turkey’s FM Davutoğlu a high five in Abu Dhabi  
Κόλλα το "συμπέθερε"... Κόλλα του "συμπεθερά"... Και το "συμπεθεριό" τελείωσε, τι συμφώνησαν, τι είπαν, πως τα κανόνισαν και τι θα πράξουν? Κανείς δεν ξέρει... θα το μάθει όποιος βρεθεί απέναντι στα συμφέροντα τους.
Η ομοσπονδία των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής αποτελείται από 52 πολιτείες, οι οποίες και συγκροτούν την Αμερική του σήμερα, την μοναδική υπερδύναμη που κυριαρχεί και επιβάλλει την πολιτική της και τους όρους της σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Μοναδική παραφωνία η Ρωσία η οποία όμως δεν έχει την δύναμη του παρελθόντος για να επιβάλει την θέληση της κι έτσι υποκύπτει σπασμωδικά στα συμφέροντα της Αμερικής, μόνο της όπλο παραμένουν τα διάφορα ΒΕΤΟ που θέτει στο συμβούλιο ασφαλείας, τα οποία κι αυτά ποτέ δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν, ανατροπές φιλικών τους καθεστώτων και ηγετών. Χουσέιν, Καντάφι, Άσσαντ κλπ

Η Κίνα είναι η ανερχόμενη νέα υπερδύναμη την οποία και υπολογίζει σοβαρά η Αμερική.
Η Τουρκία, που θέλει να το παίξει χωροφύλακας της περιοχής, είναι ένας λαός που αποτελείται από 46 επίσημες φυλές (2,000 ανεπίσημες) με διάφορες καταγωγές, από τα βάθη της Ανατολής, τις στέπες του Αφγανιστάν μέχρι και τους νομάδες της Μογγολίας, ένας λαός που μόνο με επιμιξία μπόρεσε να υπάρξει.
Ο μεγαλομανείς Τούρκος Υπεξ Α.Νταβούτογλου με την Αμερικάνα Υπεξ Χ.Κλίντον

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ