Με συνεδριακή απόφαση/απόβαση το ΑΚΕΛ έδωσε το προεδρικό μυστρί στον ΜΑΛΑ κι αρχίζει αμέσως δουλειά

.
Ο Σταύρος Μαλάς ακολουθεί με συνέπεια τα αχνάρια του άλλου "ακελικού υποψηφίου", του άλλου υποψηφίου της συνειδητής ήττας κ. Γιώργου Ιακώβου.
Το γινάτι του εκ Δικώμου Προέδρου κ. Δ.Χριστόφια έφερε τελικά αποτέλεσμα... και το όνομα αυτού?
Υποψήφιος ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ όπως λέμε Private Ryan.
Δεν έχουμε τίποτα με τον καθ όλα συμπαθεί γιατρό και λαμπρό επιστήμονα κ. Σ.Μαλά.
Αλλά... κύριε Σ.Μαλά, τις "Μεγάλες κουβέντες που χρεοκόπησαν τον τόπο" να τις αναζητήσετε στην ακελική διακυβέρνηση του τόπου που τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια ξετίναξε τα υγιή ταμεία του κράτους μοιράζοντας επιδόματα στις ακελικές οικογένειες και κομματικά σύνολα.

Η επιμονή των τυφλών κομμουνιστών της Κύπρου, όπου αρνούνται πεισματικά να χρίσουν τον Άξιο  Σοσιαλιστή κ. Γιαννάκη Ομήρου για κοινό υποψήφιο όλων των κομμάτων πλην του ΔΥΣΗ, θέτοντας έτσι ξεκάθαρη υποψηφιότητα ΝΙΚΗΣ απέναντι στον κ. Ν.Αναστασιάδη, οδηγεί πλέων με μεγάλες πιθανότητες, τον Συναγερμό πίσω στην εξουσία.
Την απόλυτη ευθύνη γι αυτή την αρνητική εξέλιξη, θα έχει η σημερινή ηγεσία του ΑΚΕΛ κι ο ίδιος ο Δ.Χριστόφιας.
Η ΕΔΕΚ όμως κ.Δ.Χριστόφια δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει στον κατήφορο που μας οδηγείται με την συνειδητή επιλογή ήττας που κάνετε.
Ότι πήρατε? πήρατε!
Δεν μας περισσεύουν πλέων άλλοι Ηλιάδιες ή Χ"Δημήτρηδες, ή Φλουρέντζιδες, ή Σπυριδάκιες, ή και άλλοι λοιποί, που με λύπη μας, σας έδωσαν τότε την νικηφόρα ψήφο, με αποτέλεσμα να "δοξαστείτε" στην Προεδρία της Κ.Δ.
Δεν προκρίνεται ούτε την υποψηφιότητα Γ.Λιλλήκα, ενός ανθρώπου που προέρχεται από τις νέες σας δυνάμεις, επειδή όπως μας είπατε, τα τελευταία 20 χρόνια, ο κ. Γ.Λιλλήκας ακολουθεί αλλοπρόσαλλη πολιτική.
Εύχομαι να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια με την συνειδητή επιλογή ήττας του κ. Σ.Μαλά, διότι η επιλογή σας αυτή φέρνει καθαρά στην εξουσία τον Ν.Αναστασιάδη, τουλάχιστον αυτός ακολουθεί σταθερή πολιτική για πάνω από 20 χρόνια.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ