Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΙΒΑΝ



"Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμα," φέρεται να λέει ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΙΒΑΝ στο κεντρικό αμυντικό του δίδυμο Μπόρντα & Ζουέλα. 

Κάτι που όμως δεν αφήνει να βγει προς τα έξω ο Στρατάρχης Ιβάν απλώνοντας δίχτυ προστασίας γύρο από τους παίκτες του καθ' ότι η ομάδα θέλει ακόμα κι άλλα παιγνίδια στα πόδια της για καλύτερη ομοιογένεια και μοντάρισμα.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Στρατάρχη Ιβάν, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανεβαίνει παιγνίδι με παιγνίδι, εξ άλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη, κι περσινή πορφυρά πορεία του ενός και μοναδικού ΘΡΥΛΟΥ της Κύπρου, του ΑΠΟΕΛ, αυτό έκανε, αναγκάζοντας έτσι τον Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό κόσμο να κατατάξει την Ευρωπαϊκή θριαμβευτική πορεία του ΑΠΟΕΛ, ανάμεσα στα πρώτα 10 παγκόσμια ποδοσφαιρικά θαύματα.

Απαρατήρητα όμως δεν μπορούν να περάσουν τα 22+ συνολικά κόρνερ που κερδίσαμε στους 2 αγώνες με την Σένιτσα και τα οποία πέρασαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανεκμετάλλευτα.

Απαρατήρητο επίσης δεν μπορεί να περάσει ούτε και το γεγονός ότι 7 φορές φάτσα με τα δίχτυα ο Αρχισκόρερ Αίλτον Αλμέιδα, και έβαλε μόνο μια φορά το τόπι στο πλεκτό.


Αμ' έπος, Αμ έργον, Στρατάρχα Ιβαν
!

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ