Διώξαμε την ΒΟΥΛΑ Παπαχρήστου! Κρατάμε τους αφρικανούς!

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι μια νεαρή αθλήτρια, η οποία καλώς ή κακώς έκανε ένα αστείο λέγοντας πως τα κουνούπια του δυτικού Νείλου λόγω της παρουσίας πολλών αφρικανών στην Ελλάδα τρώνε σπιτικό φαγητό. Η ελληνική πολιτεία αντέδρασε άμεσα ελέω ΔΗΜΑΡ  στέλνοντας την πρόωρα στο desk του αεροδρομίου για check in.
Αλλά εν προκειμένω, ψέμματα είπε; Δεν έχουμε γεμίσει αφρικανούς; Οι σομαλοί, οι νιγηριανοί, οι μαροκινοί, οι αλγερινοί, τι είναι;
Αλλά έστω πως το αστείο είναι κακόγουστο, αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι πως για το κορίτσι αυτό το κράτος αντέδρασε άμεσα δείχνοντας πως δε σηκώνει αστεία και στερώντας του τη δεύτερη ευκαιρία. Οι παράγοντες σκληρή προπόνηση, στέρηση της προσωπικής ζωής, αγωνία και χρόνος για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δε διαδραμάτισαν κανένα ρόλο.
Ενώ αντίθετα σηκώνει τα σοβαρά παρέχοντας πολλές ευκαιρίες σε όλους αυτούς τους τύπους που έχουν καταστήσει το κέντρο της Αθήνας γκέτο και οι οποίοι ζουν σε βάρος των συνανθρώπων τους στην καλύτερη περίπτωση εμπορευόμενοι παράνομα και στη χειρότερη λυμαινόμενοι μέσω συμμοριών τους νομοταγείς πολίτες σκορπώντας τον τρόμο ανεξαρτήτως μέρας, νύχτας ή περιοχής.
Αν πετούσαμε εκτός Ελλάδας όλους αυτούς τους διαρκώς παρανομούντες, τότε ναι, η αποβολή της Παπαχρήστου θα είχε μια βάση.
Εμείς όμως πετάξαμε την Παπαχρήστου και κρατήσαμε τους αφρικανούς! ΠΗΓΗ FREEPEN.GR

Κάλχας. Υποκριτές και Φαρισσαίει. Τελικά η υποκρισία σε αυτή την χώρα περισσέυει. Η απάντησή μας σε όλο αυτό το φασιστικό ρεσιτάλ λογοκρισίας, αφιερωμένο το διαχρονικό σούπερ ρατσιστικό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα Ο ΑΡΑΠΗΣ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ