Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ 16 ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

A general view of the Olympic equestrian arena seating area with Canary Wharf in the distance during the London 2012 Olympic Games (Reuters)
Η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, ανακοίνωσε ότι έχει προβεί στη σύλληψη 16 προσώπων, ανάμεσα τους 1 Γερμανός κι 1 Σλοβάκος, κοντά στην περιοχή του Στράτφορτ, οι οποίοι προσπαθούσαν να μεταπωλήσουν εισιτήρια των ολυμπιακών αγώνων σε τιμές μαύρης αγοράς
Η αστυνομία άρχισε αυστηρούς ελέγχους μετά από τις καταγγελίες των διοργανωτών ότι αρκετές θέσεις είναι άδειες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων την στιγμή που έχουν σχεδόν ξεπουλήσει όλα τα εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου 2012.
Η αστυνομία θα συνεχίσει την προσπάθεια της για να εξολοθρεύσουν τους παράνομους πωλητές.
Ο απλός κόσμος ισχυρίζεται ότι αρκετά εισιτήρια που δόθηκαν στους διάφορους σπόνσορες των αγώνων, δεν έχουν επιστρέψει τα αδιάθετα περισσεύματα τους με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται η αρνητική εικόνα των άδειων καθισμάτων.

Athletes take aim during archery training ahead of the Olympic Games at the Lords Cricket Ground
Σε αρκετές εκατοντάδες φιλάθλων, δεν επιτράπηκε η είσοδος στους αγώνες της τοξοβολίας που διεξάγεται στο γήπεδο των Λόρδων του κρίκετ, διότι τα εισιτήρια τους ήταν ψεύτικα. Είχαν πέσει θύματα αισχροκέρδειας και μαύρης αγοράς, καθ ότι αρκετοί αγόρασαν εισιτήρια από ΟΝ ΛΑΙΝ ιστοσελίδες οι οποίες τελικά ήταν ψεύτικες.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ