ΦΟΙΒΟ κατέβα κάτω στον Αρχάγγελο


Ευτυχώς.
Με ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την ΜΗ έλευση της συγκεκριμένης ΠΑΤΑΤΑΣ ΜπεναΤΣΟΫΡΟΥ και ότι 'δεν προχωρά' λέει'.
Τώρα να δούμε  πως θα γλυτώσουμε και από την άλλη πατάτα που μας τάισε στην μάπα ο ΑρχιΣκάουτερ του Αποέλ κος κος Καραβίδας, τον παίκτη τρίτης διαλογής κύριο Μπόρδας, Πόρδας, Μπόρας, Μπόρντας, το κάθε σάιτ τον γράφει και διαφορετικά.
55 εκατομύρια INCOME στα 3 τελευταία χρόνια για να ψωνίζω που την Γ' κατηγορία της Ισπανίας και να πληρώσω και 'πουπανοπρίτζιην' μάλιστα, για να τον πάρω?

9 εκατομμύρια δόθηκαν σαν πριμ Ευρώπης την εφετινή χρονιά στους παίκτες μας και οι μισοί εξ αυτόν έχουν ήδη φύγει. Τα πήρανε χοντρά και μας την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, μόνη παρηγοριά μας άφησαν τον Ευρωπαϊκό ΑΘΛΩ, που δύσκολα θα επαναληφθεί ειδικά με τέτοιες επιλογές. Κάποιο άλλοι που έμειναν πίσω, δεν το κουνάνε ούτε με σφαίρες, τρελλοί είναι να φύγουνε? Που να βρουν αλλού τέτοιον εργοδότη?
Χάσαμε το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά γιατί δεν είχαμε επίθεση, Φέτος δεν θα έχουμε ούτε και άμυνα.
Η προσθήκη του Στάθη έγινε από σπόντα.
Κύριε ΦΟΙΒΟ κατέβα κάτω  στον Αρχάγγελο και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου πριν να είναι ποια αργά.
Ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων χρόνων του ΑΠΟΕΛ ο τεράστιος και αγαπητός Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει δυστυχώς και από ότι φαίνεται, κάποιες αδυναμίες.... πως αλλιώς να εξηγηθούν οι Πατατοσαλάτες, επιλογές που του σερβίρουν?
Α.Π.ΕΥΑΓΟΡΟΥ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ