Από, Ομάδα Εθελοντών Αγανακτισμένων - Αφυπνισμένων Πολιτών (Ο.Ε.Α.Α.Π.)


Η Ομάδα Εθελοντών Αγανακτισμένων - Αφυπνισμένων Πολιτών (Ο.Ε.Α.Α.Π.) συστάθηκε εδώ και δέκα μήνες και ουδέποτε έκρυψε, ούτε την ύπαρξή της ούτε τις αρχές και τις θέσεις της. Δεν το γνωρίζαμε ότι πρέπει να πάρουμε άδεια από τους υποστηρικτές άλλων υποψηφίων για να συσταθούμε ως ομάδα!!Αν είναι δυνατόν! Όσον δε αφορά σχόλια του είδους "καπηλευόμαστε" την αγανάκτηση των πολιτών, απαξιούμε να κατέβουμε στο επίπεδο της στείρας άρνησης και θα συνεχίσουμε πιστοί στις διακηρύξεις μας ως Ομάδα.
Το έχουμε δηλώσει χιλιάδες φορές ότι ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ κανένα άλλο εκτός από όσους ανήκουν στην Ομάδα και όσους άλλους επιθυμύν να στηρίξουν την Ομάδα.
Αν τώρα αυτό ενοχλεί τα σχέδια κάποιων μεταλλαγμένων κατ'επανάληψη εθνοσωτήρων, αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Η ουσία είναι οι θέσεις του καθενός, τι πρεσβεύει, η καθαρότητα των θέσεων και η ειλικρίνεια και συνέπεια των λόγων του. Εκεί θα πρέπει να κριθεί ο καθένας στη καθημερινή παλέστρα της ζωής.
Εμείς το δηλώσαμε κατ' επανάληψη ότι οι πολιτικοί, είτε εν ενεργεία, είτε επανεμφανιζόμενοι μετά από χειμερία νάρκη, έχουν κριθεί εκ του αποτελέσματος. Εδώ και 52 χρόνια μας λένε τα ίδια και τα ίδια. Εδώ δε και 37 χρόνια μας διοχετεύουν την νοοτροπία των ηττημένων μυαλών προσπαθώντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προσαρμοστούμε στην ιδέα της ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. Ιδιαίτερα τώρα τελευταίως έχουν γίνει και αρκετά "δημιουργικοί" πλασάροντάς μας την Δ.Δ.Ο. με το "σωστό περιεχόμενο".
Ε, λοιπόν εμείς διαφωνούμε κάθετα είτε με είτε χωρίς το σωστό περιεχόμενο. Ευχαριστώ.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ