Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!

Του Κώστα Τσαγγαρίδη
Ας γίνει κατανοητό προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Προτού επιβληθούν οποιαδήποτε δήθεν μέτρα σωτηρίας του οποιουδήποτε τραπεζικού οργανισμού, θα πρέπει πρώτα να παραιτηθούν όλα τα ανώτατα στελέχη του υπό διερεύνηση Τραπεζικού Οργανισμού, να δεσμευθούν οι προσωπικοί τους λογαριασμοί ως επίσης και των συζύγων και πρώτου και δεύτερου βαθμού συγγενών.
Δεν μπορεί, αυτοί οι κύριοι οι οποίοι υπεροπτικά και επιδεικτικά διαφέντευαν τον τόπο χωρίς να επιδέχονται όποιας κριτικής, να έχουν το θράσος χιλίων πιθήκων και εμμέσως πλην σαφώς να εκβιάζουν ολόκληρο τον Κυπριακό λαό, ο οποίος υπόκειται τα πάνδεινα εδώ και 52 χρόνια, ότι εάν δεν προχωρήσει το κράτος σε δανεισμό τους τότε η Κύπρος χωρίς αμφιβολία θα αντιμετωπίσει τον μπαμπούλα του Μηχανισμού Στήριξης...

Το κράτος κύριοι είναι ο λαός και ο λαός λέει: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. Εδώ και τώρα ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ. Ούτε σεντ δεν είναι δυνατόν να τους δοθεί εάν προηγουμένως:
1 - Δεν παραιτηθούν συλλήβδην όλα τα ανώτατα και ανώτερα στελέχη που είχαν την ευθύνη των αποφάσεων που οδήγησαν τον Τραπεζικό Οργανισμό σε κατάρρευση.
2 - Δεν δεσμευθούν οι προσωπικοί τους λογαριασμοί και
3 - Δεν τεθούν υπό απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μέχρι τη διελεύκανση των αιτιών και τον καταμερισμό ευθυνών στους άμεσα υπευθύνους της κατάρρευσης.
Για να επανέλθει η γαλήνη και η πρόοδος στην αγαπημένη μας γενέθλια γη Κύπρο, δυστυχώς δεν αρκούν ούτε τα ευχολόγια ούτε και οι αγωγές εναντίον μιας δράκας ανθρώπων, ομολογουμένως κριθέντες εκ του αποτελέσματος ως επικίνδυνα ανεπαρκείς. Αυτός ο τόπος έχει διαβρωθεί σε τέτοιο βαθμό που για να επανατοποθετηθεί στις ράγιες που οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση, χρειάζεται:
1 - Εντατική και συνεχής προσπάθεια ενημέρωσης των απλών πολιτών που αποτελούν και τη τεράστια πλειοψηφία των αδικημένων αυτού του τόπου,
2 - Μαζικές κινητοποιήσεις,
3 - Συνολική ανάληψη ευθύνης από όλες ανεξαίρετα τις κομματικές ηγεσίες με ένα δημόσιο mea culpa και
4 - Ανάληψη της εξουσίας από υπερκομματικό, μη ανακυκλωμένο πρόσωπο που θα δεσμευτεί πάνω στις αρχές που θα πρέπει να διέπουν ένα δημοκρατικά ευνομούμενο κράτος όπου οι πολιτικοί και άλλοι δημόσιοι άρχοντες θα αντιλαμβάνονται ότι αυτοί αποτελούν τους πλέον υπεύθυνους και ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους του λαού και ως εκ τούτου οφείλουν να σέβονται και να υπηρετούν αγόγγυστα το λαό και όχι το αντίθετο.
Ο λαός θα σεβαστεί τους θεσμούς εφόσον αυτοί υπηρετούνται από γενναίους υπηρέτες του λαού και όχι σφετεριστές της εξουσίας.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ - ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Ο.Ε.Α.Α.Π.)

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ