Κυπριακή Δημοκρατία: Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ - 'ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ' 
Την μαζικότερη πολιτική εκδήλωση στην Λεμεσό, των τελευταίων χρόνων, κατέγραψε το βράδυ της περασμένης Τρίτης το Εκλογικό Επιτελείο  του Ανεξάρτητου Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα. Πλήθος κόσμου, με πολίτες από όλους τους ιδεολογικούς χώρους έδωσε δυναμικά το παρόν του ισχυροποιώντας το πλειοψηφικό ρεύμα που διεκδικεί επανατοποθέτηση της στρατηγικής στο Κυπριακό και τη δημιουργία προυποθέσεων για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Κράτος, Δημοκρατικό και Ελεύθερο...

Το αίτημα της ανατροπής, κατέγραψε μια ευρεία συσπείρωση, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι οι πολίτες και θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν την αλλαγή.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής και Πρύτανης του Indiana University-Perdue University των ΗΠΑ Βαγγέλης Κουφουδάκης και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας. Εισαγωγική παρέμβαση έκανε ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΚΟ Άριστος Χρυσοστόμου, ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.



«Κυπριακή Δημοκρατία: Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτική»

Ομιλία του Ανεξάρτητου Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα,
Λεμεσός, 22 Μαΐου 2012


Comments

  1. Λεμεσιανός28/05/2012, 19:55

    Ο Γιώργος Λιλλήκας είναι ο καταλληλότερος για την προεδρία της Δημοκρατίας και αυτόν πρέπει να υποστηρίξει η σύμπραξη των 4 κομμάτων του λεγόμενου κεντρώου χώρου.
    Διαθέτει όλα τα εχέγγυα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες για να έχει μία πετυχημένη προεδρία.
    Η συστράτευση του με τον μακαριστό μας Πρόεδρο Τασσο Παπαδόπουλο και η διαχρονικά αποδεδειγμένη προσήλωση του στις σωστές αρχές λύσης του Εθνικού μας προβλήματος εμένα προσωπικά με κάνει να τον υποστηρίξω και με τα 20 μου νύχια όπως θα έλεγε ο κορυφαίος των Νενέκηδων Πουργουρίδης.
    Ελπίζω οι ηγέτες των 4 κομμάτων του λεγόμενου κεντρώου χώρου να ξυπνήσουν και να ταχθούν όλοι μαζί υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ