Γιώργος Λιλλήκας: Αν πάρω κάτω από 3% θα φύγω από την Κύπρο


Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι εκφράζει μια διαφορετική πολιτική και ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο.

Ζήτησε από τα τέσσερα κόμματα να αποφεύγουν τη διαρροή ονομάτων

Απαισιοδοξία για το ενδεχόμενο να πετύχει το εγχείρημα της εξεύρεσης κοινού υποψηφίου από τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο υποψήφιος για την προεδρία Γιώργος Λιλλήκας...
Ζήτησε επίσης από τα τέσσερα κόμματα να αποφεύγουν τη διαρροή ονομάτων, να υπάρχει αλληλοσεβασμός για να μην θίγονται προσωπικότητες της κοινωνίας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση από τη σεναριολογία που γίνεται από τις συζητήσεις στον ενδιάμεσο χώρο.
Σημείωσε ακόμη ότι ο τρόπος που εξελίσσεται ο διάλογος στον ενδιάμεσο χώρο θίγει και τα ίδια τα κόμματα και την αξιοπιστία τους  ως μηχανισμών παραγωγής πολιτικής. Όσο πιο νωρίς καταλήξουν, είπε, τόσο το καλύτερο για τα ίδια τα κόμματα.
Όσον αφορά την υποψηφιότητα του ο κ. Λιλλήκας είπε ότι εκφράζει μια διαφορετική πολιτική και ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο.
Τόνισε ότι προσδοκεί η υποψηφιότητα του να είναι αποδεκτή από τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν συγκεντρώσει κάτω από το 3 % θα φύγει από την Κύπρο.
Διευκρίνισε ακόμη ότι η υποψηφιότητα του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν εξαρτάται από τις αποφάσεις άλλων κομμάτων.
Ακόμη και αν όλα τα κόμματα καταλήξουν σε ένα υποψήφιο η δική του υποψηφιότητα θα είναι παρούσα, τόνισε ο κύριος Λιλλήκας.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ