Ο ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

Μπενζεμά: Μας δυσκόλεψε ο ΑΠΟΕΛ
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε λόγο για μια σημαντική νίκη και ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά- Δεν υπάρχει κρίση διαβεβαιώνει ο Σέρχιο Ράμος
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στην Κύπρο του ΑΠΟΕΛ με 3-0 με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει δυο γκολ και να υποστηρίζει πως η κυπριακή ομάδας δυσκόλεψε αρκετά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
Τα γκολ της νίκης σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα στο "ΓΣΠ" με τον Γάλλο επιθετικό να τονίζει σε δηλώσεις του: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι βελτιώθηκε μετά την ανάπαυλα και καταφέραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Θα την κρατήσουμε για τον επαναληπτικό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και μας δυσκόλεψε. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας στην ρεβάνς. Είχα μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρω πριν πετύχω το πρώτο και στην συνέχεια το δεύτερο γκολ και στο τέλος αυτό είναι που μετράει. Τα πήγαμε πολύ καλά και κάναμε ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά".
Ο Σέρχιο Ράμος, από την πλευρά του, στάθηκε στην εμφάνιση του Νούρι Σαχίν που πήρε την θέση του Τσάμπι Αλόνσο και στα όσα είχαν ακουστεί για αγωνιστική κρίση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Όπως δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός: "Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά και γνωρίζουμε πως έχουμε ένα ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ. Όσοι δεν έχουν αγωνιστεί πολλά λεπτά για διάφορους λόγους πάντα είναι εκεί όταν χρειάζονται. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Σαχίν για την εμφάνιση του. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ σημαντικός αλλά έχουμε πολλούς και εξαιρετικούς παίκτες. Τα αποτελέσματα βοηθάνε πάντα τα πράγματα να ηρεμήσουν. Πολλοί έλεγαν πως υπήρχε κρίση μετά τις δυο ισοπαλίες και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. Είμαστε καλά και πρέπει να το απολαύσουμε. Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από όλα αυτά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση".

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ