κρουαζιέρα με το COSTA DELIZIOSA ο γύρος του κόσμου σε 100 μέρες


Ο Ιούλιος Βερν έκανε τον δικό του σε ογδόντα ημέρες. Σήμερα, 2.300 άνθρωποι θα ξεκινήσουν έναν σύγχρονο γύρο του κόσμου, με κρουαζιερόπλοιο, ο οποίος θα διαρκέσει εκατό. 
Το «Costa Deliziosa» αναχωρεί από τη Σαβόνα της Ιταλίας, όπου και θα επιστρέψει στις 6 Απριλίου του 2012 αφού θα έχει πιάσει σε τριάντα λιμάνια στις πέντε ηπείρους.
Ο Φιλέας Φογκ δεν είχε τόση άνεση, ούτε και έκανε το ταξίδι του με ένα μόνο μέσο. Αντίθετα, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα ζήσουν μέσα στην πολυτέλεια και τις ανέσεις που αυτό τους παρέχει, χωρίς προβλήματα και χωρίς βέβαια να βιάζονται αφού πρόκειται για ταξίδι αναψυχής. 
Η κρουαζιέρα, την οποία η ναυτιλιακή εταιρεία Costa Crociere πραγματοποιεί μετά από δεκαεπτά χρόνια διακοπής, «ξεπούλησε» πολύ γρήγορα, και ας βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. 

Μεταξύ των 2.300 επιβατών περιλαμβάνονται όχι μόνο πλούσιοι συνταξιούχοι, αλλά και επαγγελματίες που έχουν επιθυμία να απομακρυνθούν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας για περισσότερο από τρεις μήνες. 

Επίσης, υπάρχουν ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά. Γι’ αυτούς η κρουαζιέρα είναι όνειρο ζωής. Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η εταιρεία ετοιμάζει και νέα ανάλογη κρουαζιέρα, που αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου του 2013. 

Οι επιβάτες πλήρωσαν εισιτήριο από 9.900 ευρώ κατ' άτομο, σε εσωτερική καμπίνα, μέχρι 30.000 ευρώ, για καμπίνα με prive μπάνιο. Καθεμία από τις 1.130 καμπίνες ταιριάζει στα γούστα και την τσέπη κάθε επιβάτη. 

Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται οι πενήντα εκδρομές που όποιος επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει, και αφορούν κυρίως αξιοθέατα που βρίσκονται πιο μακριά από τα εκάστοτε μεγάλα λιμάνια στα οποία θα αγκυροβολεί το κρουαζιερόπλοιο. 

Μεταξύ αυτών είναι εκείνα που βρίσκονται σε Μασσαλία, Βαρκελώνη, Μαδέρα, Κουρακάο, Σάντα Λουτσία, Αρούμπα, Πουέρτο Βαλάρια, Μεξικό, Χονολουλού, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, νησιά Πουκέ, Ντουμπάι και Αλεξάνδρεια.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ