Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ''ΕΥΑ'' ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

Από την αρχή κάτι μας μύριζε σ αυτή την υπόθεση. Από συστάσεως της εισαγγελικής δικαστικής αρχής ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο στόχος της κυρίας αυτής ήταν η παραπομπή του γέροντα στη φυλακή.
Η κυρία [κυρία τσς λεμέ τώρα] Ειρήνη Καλού, εισαγγελέας ενέργησε καλού-κακού, σαν άλλη ΕΥΑ στο παράδεισο δωροδοκώντας τον δεύτερο συνένοχο
εισαγγελέα, τώρα με τη είδους μήλο δεν ξέρουμε, για να αποκτήσει την πλειοψηφία της εισαγγελικής αρχής και να φυλακίσουν τον γέροντα.
Τρία χρόνια κράτησε η υπόθεση αυτή και ποτέ κανείς δεν κινδύνεψε από τον γέροντα και τώρα του αρνιούνται ακόμα και την ελευθερία υπό περιοριστικούς όρους, έστω με χρηματική εγγύηση ή κι ακόμα την άρνηση εξόδου του γέροντα από την χώρα [χώρα τσς λέμε τώρα], μια χώρα που το παρά-δικαστικό της κύκλωμα λυμαίνεται από αντίχριστους, σατανιστές και σιμήτες.
Φοβούνται λέει την ψυχολογική ‘βία’ που μπορεί να εξασκήσει ο γέροντας και φέρνουν σαν παράδειγμα την επίσκεψη του γέροντα στη Μόσχα όπου οι Ηγέτες  της χώρας Βλαδιμίρ Πούτιν και Δημήτρη Μετβέτεφ κατέβηκαν στον δρόμο για να προϋπαντήσουν τον γέροντα λέγοντας που είναι προϊών ψυχολογικής βίας.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ