Η ΚΑΥΤΗ ΠΕΝΝΑ συν +


Επιτέλους τζιε μια χώρα νούσιμη σιορ... Ελβετία χωρίς τους μιναράδες. Θα πάω να ζήσω στην Ελβετία.

Φέφκει τζιε η Καμίλα που το Παλάτι... επίεν με την άμαξα τζιε φέφκει με την καμήλα η Καμίλα. Λες να δόκει πάνω σε καμήλα ΓΚΕΙ? Μα πόσει κακαουσκιάν σιορ, μα πόσειν!

Η λύση του Κυπριακού έσιη να κάμει με τα συμφέροντα της Τουρτζιάς, όι των τουρκοκυπρίων, είπαμεν το σιήλλιες φορές. Θέλουμε τζιε παπά [Ταγίπ]  να μας το πει?

Η συμφωνία των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, της Primetel με την χΟμόνοια, δεν είναι μονό το επίσημο ποσό που ανακοίνωσαν. Υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα εκατομμύριο στα κρυφά, σε μαύρα λεφτά, εισφορά προς τον Μιλτή, για να τα προσφέρει στην χΟμονοιατούλα να πέσει κάτω το χρέος και να βοηθηθεί να ισοσκελιστεί το μπάτζετ.

Βγήκε κι ο Ντέμης της Βανδής για να μας κλάψει για δήθεν ‘’στημένα’’ πρωταθλήματα. Δεν μας χέζεις ρε μαλάκα.

HIGH DEFINITION, ημίσιη μου και πράσινα άλογα. Δεν μας χαίζετε ρε μαλακές με το ρεζίλη σήμα σας.

Ο Σαββάκης με το πράσινο βρακάκι, ο κρασιάτος κόκορας, κι η κουλίτσα η παραδουλεύτρα που το παίζει και σουλτάνα τρομάρα της, μαζεύτηκαν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Από εκεί παίρνει τις οδηγίες του  το μικρό γαϊδουράκι καθώς επίσης κι η πούστρα της μίζας του μισού εκατομμυρίου. Την ορχήστρα συντονίζει ο διπλοπρόσωπος σοσιαλιστής.

Το άρθρο μου για τον πρώην Κόκκινο της Άλφα Τράπεζας, κάνει θραύσεις. Η ιστοσελίδα μου έχει απίστευτα νούμερα σε επισκέψεις, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, ποιος να το φανταζόταν. Ευχαριστώ το προσωπικό της ΑΛΦΑ που γράφει στο μπλοκ μου. Όλα στο ΦΩΣ όπως λέει και ένας εξ αυτών.

Η μεγάλη κυρία του 5ου ορόφου κάνει μεσάνυχτα με το τη πραγματικά συμβαίνει στην εταιρεία. Ξέρει αυτά που της παρουσιάζουν και όπως της τα παρουσιάζουν.

Τελικά όλοι μπορούμε να αναδειχτούμε σε επίτιμοι διδάκτορες κάποιου Πανεπιστημίου. Είπαμε και πιο παλιά, πως εξαρτάτε από το Πανεπιστήμιο, και αυτά που αναγορεύουν τον Δημητράκη του Χριστοφή από το Δίκωμο, είναι αμφιβόλου αξίας.

Πάλε τρεχάματα για τον αγαπημένο Φίλο της στήλης μας, τον Ντομινίκ Στρος Καν, μια Γαλλιδούλα μετουσιώνει τη φαντασίωση της για να πηδηχτή από τον Στρος, σε απόπειρα βιασμού. Κάνε τη καταγγελία σου στο ΦΟΥΡΛΑ και τη ΓΩΓΟ, κορούα μου.

Τάσο κάνε εφόδους για πραγματικό έλεγχο να δεις τη συμβαίνει. Πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου. Παρά διευθυντή προσωπικού να δούμε μετά σε πιο συρτάρι θα τρέξει για να βάλει το κεφάλι του ο μικρός γίγαντας… δώσε μια κλωτσιά στο συρτάρι, να του το πάρει  ο χάρος. Σόδομα και Γόμορρα γίνονται σε κάποια συγκροτήματα.

Καλώστηνε την Μαρία της Ανόρθωσης, καλώστηνε κι ας άργησε. Φοβερό το μαλλί Ποκαχόντας.

Άναψαν τα αίματα στη στήλη του Κόκκινου της Άλφα.

Το μικρό γαϊδουράκι βγήκε από το μαντρί. Φόρεσε κοντό παντελονάκι, ανέβηκε στο μηχανάκι, και ήρθε στον μπαρμπέρη μου. Από όλους τους μπαρμπέρηδες της περιοχής μας, σ αυτόν διάλεξες να έρθεις?

Ανηφορίζει κι η ΑΕΛ για τις Πλάτρες, εμείς δεν θα είμαστε εκεί να την υποδεχτούμε. Θα είναι όμως η πουστάρα, η μόστρα κι ο σπανός για να τους προϋπαντήσουν.

Γιώργο Λιλλήκα, μα που χάθηκες σιορ…?

Πήγε στην Ουκρανία ο Δημήτρης, Αφού η Γιούλια δεν είναι πια Πρωθυπουργός, τι πας να κάνεις κύριε μου εκεί? Να δώσεις δώρα στον Γιαννούκκο?

Στα Πολεμίδια, οι των Πάνω Πολεμιδιών, θέλουν να κτίσουν το τοίχος του Βερολίνου, ανάμεσα στους πάνω και στους κάτω Πολεμιδιότες. Οι πρόσφυγες δεν θέλουν του αυτόχθονες αλλά κυρίως για να αποφύγουν τις φορολογίες.

Φεύγει κι ο Δημήτρης… όχι ο ‘’ ευσεβωποθισμώς ’’, ο άλλος καλέ ο Μπερμπάτοφ. Μακάρι να τον ακολουθήσει κι ο έξω από δω.

Ο Πάτερ Ηρακλείδιος, είπε στον Πρόεδρο Φώτη Πιτάτζιη… άντε να ετοιμαστείτε με την Νικολέτα για να σας παντρέψω.

Μια μπουκάλα ΝΤΙΜΠΛΣ και μισή ΣΙΗΒΑΣ, έτσι για αρχή, πριν καν ξεκινήσουμε. Στο τέλος πήγαμε με μια ώρα καθυστέρηση (προγραμματισμένα) σε σημείο που νόμισαν ότι μετανιώσαμε.

Η κάθοδος των Ευαγόρου ΣΤΟ Αυγόρου. Λογιάσαμε και τα καλά μας τα παιδιά. Το γονάτισμα και το πέρασμα του δακτυλιδιού, ήταν όλα τα λεφτά. Σούβλα πάντως δεν δοκίμασα. 

Πάμε περιοδεία, ξεκινάμε από Αλβανία.

Ο Στρος Καν είναι αθώος. Ήταν όλα μια καλοστημένη παγίδα. Σκευωρία ήταν. Μια πληρωμένη τσούλα της ΣΙΑ / CIA. Πρώτοι εμείς εδώ γράψαμε ότι ο Ντομινίκ είναι αθώος κι ότι η σκευωρία έχει να κάνει με τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές. Αν όμως τις κερδίσει (στα σίγουρα) μήπως θα χρωστά καμιά εκδούλευση στην ΣΙΑ / CIA?

Σε σχέση με τα γεγονότα στην Αθήνα, κυρίως στη Πλατεία Συντάγματος… ρε μπας και έχει δίκιο τελικά ο παιδοβούβαλος Πάγκαλος? Ότι η μόνη λύση είναι να βγουν τα Τανκς στους δρόμους? Ε ρε γλέντια που θα κάνει ο Πατακός και οι όμοιοι του, έγκλειστοι και μη. OMG
  • Διπλά Συμβόλαια ποδοσφαιριστών με την οκά. Μιλτιάδης VS Οκκάς σημειώστε νίκη του Γενικού εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Π.Κληρίδη.
  • Κουλίας, Κολοκασίδης, Η μεγάλη επιστροφή, στο συνοικιακό καλοκαιρινό σινεμά του αρμενοΔΗΚΟικού κόμματος.
  • Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, στέλνω στον Συναγωνιστή Στρατηγό Μάριο.
  • Σήμερα στις 6 το απόγευμα η ταφή του Πάτερ Ευέλθων στο Παραλίμνι.
  • Σίμο Α. Αγγελίδη, πάρε την ηγεσία της ΝΕΔΗΚ στα χέρια σου. Είσαι ικανός, γενναίος και δυνατός.
  • Η Νέα Υόρκη γέμισε με ομοφιλόφιλους.
  • Γιούλια Τιμοσιένκο, Δυστυχώς είσαι στην αντιπολίτευση κι ο καραγκιόζης ο Γιανούκοβιτς κάνει ότι θέλει.
  • Η Όλγα  δεν έβρισκε να ανάψει το φως. Φταίνε τα σιηάντις.
  • Προεδράρα μου, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γράφονται. Μακάρι να είναι ψέματα, μακάρι.
  • Στάθη, παρά την πολιορκία που σου έκανα ψες στο κλαμπ ΣΟΧΟ της Αγίας Νάπας, δεν μου αποκάλυψες σε ποια ομάδα θα πας τελικά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα γυρίσεις στην χΟμόνοια από την οποία δεν έφυγες ποτέ. Έτσι κύριε Λεωνίδου μου? Άντε και καλά κρασιά ‘’μπλακ-λέιπελ’’.
  • Παρά την ήττα, ο Μάρκος ήταν εντυπωσιακός και επιβεβαίωσε την άνοδο που διέρχεται… Ρεεε ξυπνάτε, μα θέλετε τζιε γράφετε τα? Όξα φεύκουν σας, σαν την συχνοουρία ένα πράμα. Κανεί σιορ Γλύψιμο, Ο Μάρκος ως τζιαμέ είναι οι δυνάμεις του… στρέψτε τα φώτα στον Κυριάκο Ιωάννου αν θέλετε ελπίδα για την Κύπρο.
  • Ρε Ττάππο τυφλοπόντικα, με τούντα γιαλιά που φορείς, ουτε την στράβαρα σου εν (θ)χωρείς. Έγινες γαμπρός του παπά τζιε ενόμισες έγινες τζιε δίκαιος άδρωπος? Πάεις τζιε στο Άγιο Όρος τζιε νομίζεις ότι εγλύτωσες? Έσιης τσογλάνια τζιε κάρφες τζιε νομίζεις ότι κάμνεις ‘χρηστή διοίκηση’? Να σιέρεσε που πάω εκκλησιά, μόνο τούτον έχω να σου πω.
  • Κι ερωτώ. Ποια είναι τα κριτήρια για να αναδειχτεί κάποιος επίτιμος Διδάκτωρ ενός Πανεπιστημίου? Λέω τώρα εγώ, εξαρτάται από τα συμφέροντα του κάθε ‘’πανεπιστημίου’’.
  • Καλωσόρισες Βόσνιε Γιάχιτς από την ΑΕΚ Αθηνών. Καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ.
  • Στο Καπούτι έμαθα να ψήνω και να σερβίρω κυπριακό καφέ στο καφενείο του Παππού μου του Ζαμπά. Ο Δημητράκης του Χριστοφή, έκαμνε το ίδιο στον καφενέ του παπά του στο Δίκωμο. Έχουμε τα ίδια κριτήρια νομίζω.
  • Ο Νόμος θέλει Νόμο, για να εφαρμόζει τον Νόμο. Η Κατάντια της ‘’ομοσπονδιακής’’ Αστυνομίας.
  • Θα ζητήσω να αναδειχτώ σε επίτιμο Διδάκτορα του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Άγκυρας, που εδρεύει στο κατεχόμενο χωριό μου το Καπούτι - . Και μην τολμήσει κανείς να με ρωτήσει με ποια κριτήρια…. Γιατί θα τον παραπέμψω στα κριτήρια του Πρόεδρου Χριστόφια.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ