Φεύγει η μορφή του Μορφή

Φεύγει η μορφή του Μορφή.

Αποχωρεί ο Μιχάλης Μορφής από τον Αρχάγγελο και από την ομάδα του Αποέλ.

Ο Μιχάλης υπήρξε μεγάλη μορφή κάτω από τα δοκάρια του Αποέλ, ακόμα μεγαλύτερη μορφή αποδείχτηκε όταν κάθισε στον πάγκο των αναπληρωματικών για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστώ τις ιστοσελίδες apoel.net, kerkida.net, apoel1926.com, 24sports.com.cy, και την εφημερίδα Πολίτης που φιλοξένησαν το άρθρο μου στο χώρο τους.

Άχαρος ο ρόλος του αναπληρωματικού τερματοφύλακα σε μιαν ομάδα, όμως ο Μιχάλης παρέμεινε στο πόστο του χωρίς ποτέ να αντιδράσει, κι όταν καλέστηκε να αναπληρώσει ή να αντικαταστήσει, πάντοτε δήλωνε παρών.

Δυστυχώς μια σειρά από τραυματισμούς δεν επέτρεψαν στον Μιχάλη Μορφή να επανέλθει στην πρότερα του φυσική κατάσταση και φόρμα.
morfis @apoel
Λίγο το ντε-φορμάρισμα, λίγο η ατυχία και κυρίως η μεγαλειώδεις παρουσία του Διονύση Χιώτη, δεν επέτρεψαν ποτέ στον Μιχάλη να επανέλθει στο επίπεδο των σημερινών απαιτήσεων του Αποέλ, εδώ ο Χιώτης ανέβασε πολύ το πήχη.

Ο πιστός στρατιώτης στην αρμάδα του Αποέλ, Η ψυχή και η καρδιά του Αρχάγγελου, Ο φύλακας Άγγελος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου για αρκετά παιγνίδια και άλλα τόσα χαρακτηριστικά μπορούν να κοσμήσουν τον αποχαιρετισμό από τον Αρχάγγελο του αγνού Αποελλίστα, Μιχάλη Μορφή.

Έτσι θα παραμείνει στης καρδιές όλων μας, εντός και εκτός ομάδας.

Ποτέ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και σε κανέναν, ούτε σε διοικήσεις, ούτε σε προπονητές, ούτε στους συμποδοσφαιριστές του, ούτε στον κόσμο ούτε καν στους αντιπάλους του.

Γέννημα και θρέμμα των ακαδημιών του Αποέλ, εντάχτηκε στην πρώτη ομάδα του Αποέλ το 1997 όπου και παρέμεινε εκεί μέχρι και σήμερα, το έτος 2010, διαγράφοντας μια πορεία 13ων χρόνων.

Νικητής και τροπαιούχος με κατάκτηση πρωταθλημάτων, κυπέλλων και ασπίδων αλλά κυρίως κατακτητής της καρδιάς των Αποελλιστών.

Υπόδειγμα και παράδειγμα, τύπος και υπογραμμός, με ΗΘΟΣ  αλλά κυρίως Ακέραιος Χαρακτήρας.

Χίλια μπράβο και αμέτρητα ευχαριστώ στον Μιχάλη Μορφή από όλο το κόσμο του Αποέλ.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις για το μέλλον σου Μιχάλη και κάθε οικογενειακή ευτυχία.

Κλείνω αυτή τη μικρή αφιέρωση στο Μιχάλη Μορφή με μιαν εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του Αποέλ.

Ο Μιχάλης να τιμηθεί όπως του αξίζει, για την προσφορά του και για την παρουσία του στην ομάδα μας, στην Εθνική Κύπρου, αλλά και στα κυπριακά γήπεδα γενικότερα.

Επίσης να διοργανωθεί μια ποδοσφαιρική τιμητική συνάντηση προς τιμήν του Μιχάλη Μορφή.

apoel.net 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ