24η Αγωνιστική του καλού και του κακού



Λίβερπουλ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. = 3-1, το γκολ μας, το πέτυχε ο Τσικαρίτο. Ένας καραγκιόζης διαιτητής, ο Φιλ Ντάουτ, που φοβήθηκε να κοκκινίσει τον Κάραχερ μετά από το σκληρό φάουλ πάνω στον Νάνι το οποίο κατέστρεψε το πόδι του, έσφαξε την ομάδα μας με το γάντι. Εκφράστηκαν δε φόβοι ότι πιθανών ο Νάννι να μην ξαναπερπατήσει. Η ομοσπονδία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να τιμωρήσει με δια βίου αποκλεισμό τον κασάπη Κάραχερ. Ο καραγκιόζης διαιτητής, Φιλ Ντάουτ, να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να πέσει στον ποταμό Τάμεση και να πάρει μαζί του και τον άλλο καραγκιόζη διαιτητή της Τσέλση. Η επίσημη Μάντσιεστερ αρνήθηκε να σχολιάσει τα του αγώνα μετά την λήξει και επιφυλάσσει τα δικαιώματα της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -
Εργοτέλης = 3-0, 1 ο Μοδέστο, 1 ο Πέντελιτς και 1 ο Μιραλάς.

Λέτσε - ΡΟΜΑ = 1-2, με πέναλτι του Πιζάρο στο 90' φύγαμε από το Λέτσε νικητές, το πρώτο μας γκολ το πέτυχε ο Βούτσινιτς.

Δόξα - ΑΠΟΕΛ = 0-1, Αλμέιδα προρομπερο μπομπορο πορομπομπο πορομπερο πομπορε πορο. Αυτός ο τίτλος, απλά ΔΕΝ χάνεται. Η διαφορά μας από το παράρτημα έχει πάει στου 9 βαθμούς, 2 αγωνιστικές πριν από τα μπαράζ.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ