Ο Πανίκος Χατζηλιασής τόνισε

Μόνο οι αδαείς είδαν εύνοια

Αδικαιολόγητα θεωρούν στο ΑΠΟΕΛ τα παράπονα που έχουν στην ΑΕΚ από τη διαιτησία της αναμέτρησης στο ΓΣΖ. Μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «γαλαζοκιτρίνων», Πανίκος Χατζηλιασήςτόνισε ότι υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια για να μειωθεί η πρωτοπορία της ομάδας του.«Ούτε κατά διάνοια υπήρχε εύνοια του ΑΠΟΕΛ. Μόνο οι αδαείς είδαν εύνοια. Κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις ασκώντας έμμεση ή άμεση πίεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί προσπάθεια για να μειωθεί η πρωτοπορία του ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι άδικο. Αν κάποιος θα έπρεπε να είχε παράπονο από τη διαιτησία είναι η ομάδα μας. Όμως ξεκάθαρα δεν έχουμε παράπονο, δεν διαμαρτυρόμαστε» ανέφερε ο κ. Χατζηλιασής.

Ο κ. Χατζηλιασής τόνισε ότι το +7 δεν εξασφαλίζει τίτλο. «Ήταν γεμάτος μήνας. Θα είναι και οι υπόλοιποι όμως γεμάτοι. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει, δεν είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛ. Καμία διαφορά δεν εξασφαλίζει τον τίτλο. Το +7 δεν αποτελεί εγγύηση. Δεν υπάρχει διαφορά. Δεν είναι παραμύθια αυτά που λέμε. Υπάρχει δρόμος. Έχει άλλα έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και έξι στα πλέι οφ. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι. Αφήνουμε τον ενθουσιασμό στην άκρη. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Μέχρι το τέλος θα περάσουμε από πολλές δυσκολίες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανέφερε:
«Ήταν ψηλό εμπόδιο. Μια δύσκολη έξοδος στο ΓΣΖ. Παίξαμε έξυπνα με πάθος και κερδίσαμε ένα σημαντικό και σπουδαίο διπλό. Επικρατήσαμε δύσκολα, δίκαια και καθαρά. Βρεθήκαμε πίσω κόντρα στην ροή του αγώνα. Αντιδράσαμε άμεσα με ένα εξαιρετικό γκολ του Μποαβεντούρα. Αυτό ηρέμησε την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είχαν μέγιστη συγκέντρωση πατούσαν γερά και ήξεραν τι ζητούσαν και στραγγάλισαν την ΑΕΚ και κέρδισαν με την αξία τους. Ελέγξαμε από την αρχή το ρυθμό. Καθοριστικό το χρονικό σημείο του δεύτερου γκολ. Μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς και μοιραία παιζόταν μέχρι το τέλος. Με μακρινές μπαλιές η ΑΕΚ διεκδικούσε κάτι»

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ