Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛΘα καείτε όλοι
Και η παραμικρή αμφιβολία περί εντεταλμένης σφαγής και πισώπλατων ενεργειών για να πλήξουν τον ΑΠΟΕΛ καταρρίφθηκε χθες το βράδυ. Με πιονάκι τον ανίδεο, ξεφτύλα, κάτοικο Λειβαδιών και μιζαδόρο Βάσω Δημητρίου και μαέστρους τους αιώνια λερωμένους Κούμα και τον αρχιδιαιτητή Κωστάκη Κωνσταντίνου, επιτελέστηκε η πρώτη φάση των ανώμαλων στόχων που έχουν θέσει. Ο ΑΠΟΕΛ εκτός κυπέλλου με το έτσι και το θέλω.
Μπροστά στα μάτια χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών οι κύριοι αυτοί χωρίς κανένα οίκτος ντροπής προκάλεσαν και έπαιξαν με την υπομονή όλων μας. Μπροστά στα μάτια μας, αντιμετώπισαν τον ΑΠΟΕΛ σαν ένα κουρέλι…μπροστά στα μάτια μας φρόντισαν να μας ξυπνήσουν μέρες του παρελθόντος…μέρες που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φρόντιζε αυτούς τους κυρίους με τους πιο κατάλληλους τρόπους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι γι’ αυτό είναι καιρός ορισμένοι να σκεφτούν σοβαρά την πρόσληψη ειδικής φρουράς!
Είναι καιρός οι κύριοι του ΔΣ της εταιρίας ΑΠΟΕΛ να ξυπνήσουν. Όλα αυτά γίνονται λόγο της δικής σας στάσης. Λόγο της δικής σας αδυναμίας, της δικής σας δήθεν ανωτερότητας, της δικής σας δήθεν πολιτισμένης συμπεριφοράς η αντιμετώπιση που ‘απολαμβάνει’ η ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου είναι η ανάλογη. Αλλάξτε στάση, βγείτε στην αντεπίθεση αλλιώς θα αναγκαστούμε να σας ξυπνήσουμε εμείς οι ίδιοι. Σε ένα κόσμο κάφρων οι πολιτισμένες συμπεριφορές οδηγούν τους αντιπάλους μας αθέμιτα προς τα πάνω και βυθίζουν εμάς προς τα κάτω…και όλα αυτά γιατί δεν λέτε νε ξεφύγετε από τον καρκινογόνο λήθαργο που έχετε πέσει. Μόνος διασωθέν για άλλη μια φορά ο Κύριος Χ’Λιασής ο οποίος μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και ολόκληρου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ που τόσο έχει μπουχτίσει.
Μέσα σε όλα αυτά μπροστά μας έχουμε τα παιδιά που κρύβονται έμμεσα η άμεσα πίσω από όλα. Η ομάδα του κράτους, η ομάδα των κυβερνητικών χορηγιών και των φιλότουρκων οπαδών έρχεται απέναντί μας αυτό το Σάββατο στις 18:00 στο ΓΣΠ. Έρχεται για να συνεχίσει το έργο του Δημητρίου και του αρχιδιαιτητή Κων/νου, έρχεται να κλέψει με βρώμικο ΞΑΝΑ τρόπο αυτό που εμείς με τόσο μόχθο, κόπο και υπερπροσπάθεια καταφέρνουμε εδώ και χρόνια.
Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει τις οδηγίες του συνδέσμου και να σταθεί ασπίδα προστασίας της ομάδας μας. Μέσα από τη δική του παρουσία το παιχνίδι με τους ευνοημένους θα μας φέρει ξανά στο +7 και αυτούς στον βούρκο που τόσο έχουν συνηθίσει..
Το οίκημα του συνδέσμου θα είναι ανοικτό από νωρίς το Σάββατο και καλούμε όλο τον κόσμο του Θρύλου να πορευτεί μαζί μας με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα σε μια πομπή που στο διάβα της θα προκαλέσει πανωλεθρία. Όσα αδέλφια θα φτάσουν στο γήπεδο από μόνα τους προτρέπονται όπως προσέλθουν στο γήπεδο είτε από τα Λατσιά είτε από το Τσέρι και όπως αποφύγουν τον δρόμο Ορφανίδη καθώς επίσης και τη στάθμευση στο Nuevo Campo.
ΡΕ…ότι και να γίνει, ότι σχέδια και να έχετε, ότι ιδέες και να έχει βάλει το βρώμικο μυαλό σας ένα σας λέμε…κάψτε τα όλα γιατί αλλιώς το Σάββατο θα καείτε όλοι με το έτσι και το θέλω.
Αναχώρηση πορείας στις 16:30!
‘ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΑ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ….’
ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ
Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ