Η 16η αγωνιστική

Μετά από τη διακοπή των Χριστουγέννων, επιτέλους έβαλαν μπρος οι ομάδες μου. Νίκη για τον Πειραιά, ήττα για την Ρόμα, Νίκη για την Γιουνάιτεν και ήττα για το ΑΠΟΩΕΛ

ΟΙ “ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ανόρθωση – ΑΠΟΩΕΛ = 2-0, το συν 7 από την χομόνοια σίγουρα μειώνεται στο +4 με την φιλική συνάντηση του παραρτήματος απέναντι στην αλκή. Αυτό δείχνει καθαρά και ξάστερα πως δεν υπάρχουν ομάδες φιλικές προς εμάς. Όλοι αγωνίζονται να μας κερδίσουν σε αντίθεση με το παράρτημα που αρκετές ομαδούλλες απλά ανοίγουν τα ‘’ασσιέλια’’ τους. Όλοι υστέρησαν από το ΑΠΟΩΕΛ. Η ομάδα μας ήταν ανέτοιμη, ήταν ανύπαρκτη και πραγματοποίησε την χειρότερη της εμφάνιση για φέτος. Μια εμφάνιση που μας κόστισε αρκετά και πολύ φοβάμαι πως η σημερινή μας ήττα προσδίδει άλλη δυναμική για την ομάδα των τουρκοκυπρίων κουμουνιστών. Αν μας νικήσουν στον αναμεταξύ μας αγώνα… κλάφτα Χαράλαμπε. Δεν υπάρχουν διακριθέντες, δυστυχώς υπάρχουν ευθύνες και εύχομαι να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά. Κακός έως πολύ κακός ο διαιτητής, σε άσχημη κατάσταση ο Χιώτης, τραγικά τα λάθη στην άμυνα, καθαρή η ευθύνη στον Κριτσιάροφ κυρίως και στον Χιώτη κατά δεύτερο για τα 2 γκολ που φάγαμε. 


Ταμτάκο… όλα εδώ πληρώνονται, θα σε περιμένω στη Λευκωσία και θα δεις τι πάει να πει θέατρο, αγκωνιά, τάκλιν και μαγκιά. Τα νταηλίκια σου… αλλού, όχι στον Σάββα, θα σου κάνει το κωλαράκι σου να ζητά πούδρα..

Κέρκυρα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. = 0-2, το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού προήρθε από αυτογκόλ της Κέρκυρας το δεύτερο το επέτυχε ο Κέβιν Μιραλάς. Η διάφορα του συν 5 από τον ΠΑΟ, παραμένει.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – Λίβερπουλ = 1-0, ένα λάθος του διαιτητή της συνάντησης μόλις στο 2 λεπτό του αγώνα, ήταν αρκετό να φέρει το μοναδικό γκολ και η Μάντσεστερ να φύγει νικήτρια και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Το γκολ ο Γκικς με πέναλτι.

Σαμπτόρια - ΡΟΜΑ = 2-1, κάναμε δώρο τη νίκη στη σαμπτόρια και χάσαμε τελικά το παιγνίδι με 2-1 εκτός έδρας. Το γκολ μας το επέτυχε ο Βούτσινιτς.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ