Alpha Bank returns 10 euros - Επιστροφή από ΑΛΦΑ τράπεζα


Η ALPHA BANK έχει αποφασίσει να σας επιστρέψει το ποσό των €10

Tue 20/7/2010 1:48 PM

Κύριε ,
Σε απάντηση του μηνύματος σας ημερομηνίας 9 Ιουλίου 2010, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια παρερμηνεία όσον αφορά τις υπηρεσίες του Alpha Web Banking μέσω του διαδικτύου και του Alpha ATM Banking μέσω των αυτόματων Ταμιακών Μηχανών της Τράπεζας μας.

 Η υπηρεσία Alpha Web Banking παρέχει την δυνατότητα ενημέρωσης και διεκπεραίωσης των τραπεζικών σας συναλλαγών μέσω του διαδικτύου από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή, εκδίδονται μυστικοί κωδικοί πρόσβασης.

Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα χρήσης των μυστικών σας κωδικών από τρίτους και δεν έχετε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την Τράπεζας μας, τότε σας προτείνουμε να μπλοκάρετε τους μυστικούς σας κωδικούς από μόνος σας, για την αποφυγή οποιασδήποτε απάτης. Στην συνέχεια, η Τράπεζα διενεργεί έρευνα για τυχόν χρήση του λογαριασμού σας στο Alpha Web Banking από τρίτους και με βάση τα αποτελέσματα, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής εάν επιθυμείτε να ελευθερώσετε τους υφιστάμενους μυστικούς κωδικούς πρόσβασης δωρεάν δεδομένου ότι τους θυμάστε, ή εάν επιθυμείτε την έκδοση νέων μυστικών κωδικών με χρέωση €5.

Η υπηρεσία Alpha ATM Banking παρέχει την δυνατότητα ενημέρωσης και διεκπεραίωσης των τραπεζικών σας συναλλαγών μέσω όμως των αυτόματων Ταμιακών Μηχανών της Τράπεζας μας με την χρησιμοποίηση των χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών. Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας σε οποιαδήποτε Αυτόματη Ταμιακή Μηχανή, θα πρέπει να εισάγετε τον μυστικό σας κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα υποκλοπής του κωδικού σας από τρίτους τότε θα πρέπει να κάνετε αλλαγή του κωδικού σας. Πουθενά η Τράπεζα δεν προτρέπει το κλείδωμα της κάρτας σας με την εισαγωγή 3 φορές λανθασμένου κωδικού. Η προτροπή που αναφέρετε αφορά αποκλειστικά την χρήση του Alpha Web Banking.



Εάν τελικά ο μυστικός κωδικός της κάρτα σας μπλοκαριστεί και σας είναι αδύνατον να θυμηθείτε τον κωδικό σας τότε θα πρέπει να εκδώσετε νέο μυστικό κωδικό με χρέωση €10, όπως αναφέρεται και στο Τιμολόγιο Προμηθειών της Τράπεζα μας.

 Παρόλο που η Τράπεζα πιστεύει ότι δεν υπάρχει αδυναμία στις διαδικασίες χειρισμού των περιπτώσεων αυτών, έχει αποφασίσει να σας επιστρέψει το ποσό των €10 για την επανέκδοση μυστικών κωδικών της κάρτας σας.  Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις που περιλαμβάνονται στο Τιμολόγιο Προμηθειών της Τράπεζας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τράπεζας μας

Με εκτίμηση,       
ALPHA BANK CYPRUS LTD

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ