9η Αγωνιστική της τετραπλής χαράς

10-1 είναι ο απολογισμός των τερμάτων των τεσσάρων ομάδων μου, καθ ότι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, κέρδισαν και οι 4 τους αντιπάλους τους. Νίκη για Αποέλ, Ρόμα, Μάντσεστερ και Ολυμπιακό.  Στο Φ.Ξ. Ράλλη Προ Κύπρου, ο κουμπάρος μου Πάμπος Τιμοθέου κατετάγη τελικά 7ος στη  τελική γενική κατάταξη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – Γουλβς = 2-1, Ο ΠΑΡΚ να σκοράρει στις καθυστερήσεις και η Μάντσεστερ να γλυτώνει από ακόμα ένα έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σκόραρε ο Παρκ στην αρχή και στο τέλος του αγώνα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ασιάτη παίκτη Παρκ και αναδείξει του σαν τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα. Προς στιγμής οι Λύκοι ισοφάρισαν και σκόρπισαν τον πανικό στην Μάντσεστερ, ευτυχώς όμως ο Παρκ είχε την λύση στο τέλος, με ένα γκολ ''από καρδιάς''. Η Μάντσεστερ κατάφερε να διατηρηθεί κοντά στην Τσέλση και σε απόσταση αναπνοής 2 βαθμών από την κορυφή, μετά και από την ήττα της Τσέλση από τη Λίβερπουλ..


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. – Πανιώνιος = 5-0, ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ, Δαγκωτό. 2 γκολ ο εκπληκτικός Μιραλάς, 1 ο Βασίλης Τοροσίδης, 1 ο Πάντελιτς και το κερασάκι της ερυθρόλευκης τούρτας, ο Ριέρα μετά από πάσα του Φεφτατζίδη. Ειδικά το πρώτο γκολ του Μιραλάς ήταν για όσκαρ. Έκλεψε την παράσταση ο Βέλγος επιθετικός στο σαρωτικό 5-0 του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου. Εκλογές στην κορυφή θα κάνουν οι "ερυθρόλευκοι"

Λάτσιο – ΡΟΜΑ = 0-2, Ρανιέρη, Θα κερδίσουμε την Λάτσιο! Και δικαιώθηκε ο κύριος Ρανιέρη με αυτήν του την πρόβλεψη. 2 πέναλτι και καθαρή νίκη με 0-2, σκόρερ οι Βούτσινιτς και Μποριέλλο. Της το χρωστούσαμε της μισητής συμπολίτισσας μας, καθ’ ότι πέρσι μας στέρησαν τον τίτλο στην Ιταλία όταν στο μεταξύ μας παιγνίδι το οποίον σημειώστε τους ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, υπερέβαλαν εαυτούς να μας νικήσουν και στη συνέχεια να χαρίσουν τον τίτλο στην Ίντερ. Πέραν του αγωνιστικού μέρους, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πώληση του συλλόγου χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει.



ΑΠΟΕΛ – Αλκή = 1-0, Ιβάν, Νίκη και παραμονή στην κορυφή! Και αυτό έκαναν οι παίκτες του Ιβάν, υπάκουσαν και κέρδισαν καθαρά την αλκή με 1-0 χωρίς να κινδυνεύουν από την ομάδα της μαντούπολις. Ο βραζιλιάνος άσσος του ΑΠΟΕΛ, Μαντούκα επέτυχε το 1ο του τέρμα στο πρωτάθλημα με την φανέλα της ομάδας μας. Κέρδισε επίσης και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα. 10,000 κόσμος και βάλε, χειροκρότησαν την ομάδα μας και τις ευχηθήκαν συνεχής επιτυχίες καθ ότι αύριο κλίνει 84 χρόνια ελληνικής παρουσίας.

Το μπασκετικό ΑΠΟΕΛ συνεχίζωντας την αήττητη πορεία του, κέρδισε την αέλ με 63-69 στο Κἰτιο Λ/κας καθ' ότι η Λεμεσιανή έδρα ήταν τιμωρημένη από πέρσι.

Γιατί η Χομόνοια νίκησε στο Παραλίμνι? Επειδή είχε ''ηΓούμενο''.

Γιατί η Χομόνοια νίκησε την αλκή? Επειδή είχε την ''τιμητική'' του κωστάκη καιάφα.

Γιατί η Χομόνοια νίκησε τον Ερμή? Απλά έτσι θέλει ο κύριος Λούκας.

Παλληκαρίσια ισοπαλία της Πάφου μέσα στο Α.Παπαδόπουλος με την ανόρθωση.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ