8η αγωνιστική Μόνοι στην κορυφή

8η αγωνιστική Μόνοι στην κορυφή

Η 8η αγωνιστική μας άφησε επιτέλους μόνους στην κορυφή. Το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από το δασάκι σημαδεύτηκε με νίκη 1-0 και κορυφή. Η ΡΟΜΑ κέρδισε την Λέτσε με 2-0 αλλά έχασε τον ΤΟΤΙ με κόκκινη κάρτα. Η Μάντσεστερ κέρδισε την Τόττεναμ με 2-0 κι ο ΝΑΝΙ γράφει ιστορία με το πιο εύκολο και αστείο γκολ της ζωής του. Ο ΟΣΦΠ ανέστησε τις βαζέλες και έσωσε τον νάνο νιόπλια, για πόσο όμως ακόμη? Δύο από τις 4 ομάδες μου είναι μονές στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα.

ΡΟΜΑ – Λέτσε = 2-0, η ομάδα μας η ΡΟΜΑ μπορεί να βρίσκετε προς πώληση, αλλά επιτέλους άρχισε να παίρνει τα πάνω της και να φιγουράρει ήδη στην μέση της βαθμολογίας και συγκριμένα στην 7η θεση. Ο αρχηγός ΤΟΤΙ δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Το 2 γκολ επέτυχαν, ένα ο Μπουρτίσο και ένα ο Βούτσινιτς. Ο αγώνας έγινε στο ΟΛΥΜΠΙΚΟ της Ρώμης.
Ε. Άχνας – ΑΠΟΕΛ =0-1, Απόβαση Απόδραση, Το ΑΠΟΕΛ έχει ομάδα. Σήμερα πείστηκε και ο πιο δύσπιστος ΑντιΑποελλίστας. Ωραία η εμφάνιση μας μέσα στο Δάσος της Άχνας και με 1 γκολ του Σκοπιανού Τρισκόσκι, ο ΑΠΟΕΛ πότισε με πίκρα τον φίλο μας τον Τόζα. Πριν το παιγνίδι ο κκέλης Γκούμας έπινε τον καφέ του παρέα με τον Πρόεδρο μας τον κύριο Ερωτοκρίτου στην καφετερία του γηπέδου. Γεμάτο το Δασάκι με τρεις χιλιάδες Πορτοκαλί. Το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο αλλά οι παίκτες μας ήταν άστοχοι και ο τερματοφύλακας του εθνικού εξαιρετικός.
ΜΑΝΤΣΕΤΕΡ Γ. – Τόττεναμ = 2-0, με ένα από τα πιο παράξενα γκολ τις ιστορίας ο ΝΑΝΙ επέτυχε το 2-0 και Μάντσεστερ έφυγε νικήτρια από το Ολτ Τραφορτ. Ο τερματοφύλακας της Τόττεναμ έστησε την μπάλα στην περιοχή του για ‘’ελεύθερο’’ που δεν ήταν και ούτε ποτέ σφυρίχτηκε από τον διαιτητή με αποτέλεσμα ο ΝΑΝΙ να τρέξει και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι της Τόττεναμ ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Το 1ο Γκολ το πέτυχε με κεφαλιά ο Βίτιτς.
παναθηναΟίκος – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. = 2-1, αν έχεις ΣΙΣΕ? Διάβαινε, κι αν έχεις κολότυχη προχώρα. Τα 2 γκολ του Γάλλου Σισέ έδωσαν το φιλί της ζωής στον άχρηστο τον νάνο νιόπλια. Ο Θρύλος μας δεν τα κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, αν και προηγήθηκε με ένα εξαιρετικό γκολ του ΜΙΡΑΛΑ. Παραμένουμε στην κορυφή με 1 βαθμό περισσότερο από την ομάδα του τσογλανιού νιόπλια. Πιο κάτω παραθέτω κάποια σχόλια του Αθηναϊκού τύπου.
Ο Ολυμπιακός έχασε από τον “αιώνιο” αντίπαλο μετά από τρία χρόνια, όμως συνεχίζει από κει που είχε μείνει, ακολουθώντας το πλάνο που ακολουθούσε και φυσικά από την κορυφή της βαθμολογίας.
Όσα φέρνει μια στιγμή δεν τα φέρνει ένας…αιώνας! Κάπως έτσι την «πάτησε» ο Ολυμπιακός. Κι εκεί που θα μπορούσε να πάρει την πιο εύκολη νίκη της ιστορίας του σε ντέρμπι, έφυγε ηττημένος.
«Πράσινη» νίκη, «κόκκινος» τίτλος

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ