7η αγωνιστική – Επιτέλους κορυφή

Το ΑΠΟΕΛ μας, νίκησε καθαρά την (άεκ/έπα/πεζοπορικός) ή πως αλλιώς λέγεται η ομάδα της Λάρνακας με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά φέτος, η ΡΟΜΑ έμεινε στην ισοπαλία ο-ο με την Πάρμα εκτός έδρας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Πειραιά νίκησε τον άρη στο Καραϊσκάκη με 1-0, η δε Μάντσεστερ με 2 γκολ του Τσιτσαρίτο κέρδισε εκτός έδρας την Στόουκ σίτυ με 1-2. Ο Λούις Χάμιλτον τερμάτισε στη δεύτερη θέση στην φόρμουλα 1 του Κορεάτικου Γκραν πρι κι ο Μάρκος Παγδατής έχασε στον τελικό του Τένις στο όπεν της Μόσχας από κάποιο Σέρβο.
ΑΠΟΕΛ – πεζοπορικός/έπα/άεκ = 1-0, η εντολή του Κάανεν στου παίκτες του ήταν ‘’εξοντώστε τον Μαρσίνιο’’ με κάθε τρόπο, και αυτοί εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές του προπονητή τους, τραυμάτισαν τον πολυτιμότερο και τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ΑΠΟΕΛ, τον Μαρσίνιο και τον έθεσαν εκτός παιγνιδιού και εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 1 μήνα. Παρ όλα ταύτα κερδίσαμε καθαρά και δίκαια την ομάδα της Λάρνακας που φέτος ανέβηκε από την Β’ κατηγορία στην Α’ όπου και διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή της στα σαλόνια των μεγάλων. Εκτελεστής ο υπέροχος Σκοπιανός Τρισκόσκι ο οποίος πέτυχε το 2ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτοι και μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εκεί θα μείνουμε μέχρι την λήξη της σεζόν.
Πάρμα – ΡΟΜΑ = 0-0, ακόμα μια καταστροφική αγωνιστική για την αγαπημένη μας ΡΟΜΑ. Μετά των ευρωπαϊκό αγώνα μεσοβδόμαδα στο Ολύμπικο κόντρα στους ρουμάνους της κλουζ όπου και έχασαν με 1-3, ο αγώνας με την Πάρμα έμεινε στο 0-0. Εκεί στη Ρώμη φαίνεται να έχουν ξεμείνει από επιλογές. Δεν βλέπω σύντομα λύση…. Δυστυχώς.
Στόουκ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ = 0-1, προηγηθήκαμε με τον Τσιτσαρίτο αλλά η Στόουκ ισοφάρισε και μας ξύπνησε μνήμες των προηγουμένων μας αγώνων όπου ισοφαριζόμασταν στα τελευταία λεπτά, ευτυχώς αυτή τη φορά ο Τσιτσαρίτο σκόραρε και δεύτερη φόρα λίγο πριν από το τέλος με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε πανάξια μιαν νίκη πάνω στην Στόουκ εκτός έδρας με 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – άρης = 1-0, ακόμα μια νίκη για την κόκκινη αρμάδα του Πειραιά με σκόρερ τον Ριέρα, η 6η συνεχόμενη για την ακρίβεια και ο Θρύλος είναι μόνος στην κορυφή. νάνο-νιόπλια ετοιμάσε τις βαλίτσες σου, φεύγεις την ερχόμενη Κυριακή (αχάπαρε)
Ένας νάνος νιόπλιας έχει δουλειά προπονητή στην Ελλάδα και ένας γίγαντας ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ έχει ξεπέσει στη Κύπρο.
Κύριε Μπάγεβιτς, σε είδα στην τηλεόραση με το τριφύλλι στο στήθος… το ελληνικό θα σου ταίριαζε καλύτερα

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ