6η αγωνιστική Σκέτη Απόλαυση

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε? Η ΑΠΟΕΛλάρα απλά δεν παίζεται. Νικήσαμε τον Απόλλωνα με 5-0, Η Ολυμπιακάρα κέρδισε καθαρά στα πηγάδια την Ξάνθη με 3-0, Η ΡΟΜΑ κέρδισε την Τζένοα με 2-1, αλλά η διάθεση μας χάλασε με ακόμα μιαν ισοπαλία από την Μάντσεστερ σκορ 2-2.
Ξάνθη – Ολυμπιακός = 0-3, Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει το καθήκον του, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κεντά μέσα στο γήπεδο. Όμορφο και έξυπνο το 2ο γκολ με τον Τοροσίδη, το 1ο γκολ το έβαλε ο σπούρνιν και το 3ο ο καταπληκτικός μικρός Φετφατζίδης . Δικαιωθήκαμε και με την πρόβλεψη μας για απομάκρυνση του δερμιζάκι από τον Πάοκ, μένει τώρα να δούμε και τον νάνο-νιόπλια να κάνει πράξει το αυτονόητο που από δειλία και μόνο, αναίρεσε την προηγουμένη εβδομάδα.
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ = 0-5, Νίκη και μονό νίκη αξιώσαμε από την ομάδα του Ιβάν του Τρομερού, και αυτό πήραμε. Μετά από μιαν καταπληκτική εμφάνιση μέσα στο τσίρειο της Λεμεσού και με 2 γκολ ο Μαρσίνιο, 2 ο Μαντούκα και 1 ο Τάνο Σολάρι, κατατροπώσαμε τον θρύλο της Λεμεσού και του αποδείξαμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι πραγματικά ο αληθινός θρύλος. Κατά τα άλλα οι απολλωνίστες τα έκαψαν όλα από την πίκρα τους. Φωτιές, επεισόδια και άλλα πολλά. Ήμουν παρών, με 17 ευρώ εισιτήριο. άεκ ετοιμάσου ήρθε η σειρά σου.
ΡΟΜΑ – Τζένοα = 2-1, Με 2 γκολ από τους Marco Borriello και του Matteo Brighi, η αγαπημένη μας ΡΟΜΑ πέτυχε την 2η της νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας την Τζένοα στο Ολύμπικο της Ρώμης. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα εναντίων της Βασιλείας Ελβετίας την Τρίτη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – WBA γουέστ Μπρόμγουιτς άλμπιον = 2-2, τι να πει κανείς για το συνεχές ολίσθημα του φέργκιουσον και της ομάδας μας? Ούτε ο Ρούνει που μπήκε σαν αλλαγή τον έσωσε. Προηγήθηκε με 2-0 η ομάδα μας, αλλά με 2 ολέθρια σφάλματα του τερματοφύλακα φαν ντε σαρ, [το 1 αυτογκόλ του Ευρά] οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν μια παλικαρίσια ισοπαλία μέσα στο Ολτ τράφορτ. Πέμπτη ισοπαλία για την Μάντσεστερ, 4 εκτός και 1 εντός έδρας. 1 γκολ ο Τσιτσαρίτο και 1 ο Νάνι.
Ευτυχώς που έφυγε κι ο Τάκης Λεμονής από την χομόνοια και έτσι τώρα μπορεί ελεύθερα να αναλάβει την Εθνική Κύπρου. Ο Αναστασιάδης ας ευχαριστεί τον ζαγοράκη που έδιωξε τον δερμιζάκη για να ανοίξει γι αυτόν διάπλατα η πόρτα του ΠΑΟΚ. Ήρθε και ο βάτραχος {Ντούσαν Μπάγεβιτς} για να τα πάρει από τους κούμμουνους, αν δεν νικήσει τον Ολυμπιακό σήμερα? Θα τους διώξει όλους.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ