5η Αγωνιστική Της χαράς και της ντροπής

Σ΄ ευχαριστώ Θρύλε Θεέ, ο Θρύλος της Κύπρου-Αποέλ νίκησε με 3-0, ο θρύλος της Ελλάδας-Ολυμπιακός κέρδισε 3-1, η Μάντσεστερ συνέχισε τις εκτός έδρας ισοπαλίες αυτή τη φορά με την Σάντερλαντ, ενώ η ΡΟΜΑ μου έχασε από την παλιά μου αγαπημένη επί εποχής Μαραντόνα, τη Νάπολι με 2-0.
 Σάντερλαντ – ΜΑΝTΣΕΣΤΕΡ Γιουνάιτεντ = 0-0 Χα-Χα! Μόνο για γέλια είναι η φετινή Μάντσεστερ, ούτε για κλάματα δεν αξίζει. Άλλη μια ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας και πάλι, αυτή τη φορά με την Σάντερλαντ. 17.00 2/10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς - Ολυμπιακός Βόλου = 3-1 Τα Ολυμπιακά δίδυμα αδέλφια του Πειραιά και του Βόλου συναντήθηκαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και νικητής αναδείχτηκε ο Πειραιάς με 1 γκολ του Τοροσίδης και 2 γκολ του Βέλγου (μισού Έλληνα – μισού Ισπανού) του Κέβιν Αντώνιο Μιραλλά. Το Θαύμα του Βαλβέρδε συνεχίζεται. 17.15 2/10
15.00 3/10 Νάπολι – ΡΟΜΑ = 2-0 Η ΡΟΜΑ κύλισε στον πάτο, η ήττα από την Νάπολι με 2-0 μέσα στο Σαν Πάολο, την έφερε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτιμώ τον ΡΑΝΙΕΡΙ, αλλά…. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Η Προεδρίνα Ροσέλλα Σένσι, έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Ο ΠΑΠΑΣ να βάλει το χέρι του!
18.00 3/10 ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια = 3-0 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χαρά που μου χάρισε το Αποέλ σε αυτήν την αγωνιστική. Απλά, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Σ’ ευχαριστώ θρύλε Θεέ. Κατατρόπωσες τα κομμούνια και σκόρπισες τη χαρά στους χιλιάδες πιστούς οπαδούς σου. Το 3-0 πάνω στη μισητή Χομόνοια μου θυμίζει το 3-0 του Κρίστο Μπόνεφ το 1996-97 με παίκτες σαν τον Γκόκιτς το Σάμπουριτς τον Γιάννο Ιωάννου κλπ, και το 3-0 του 1976-77 τελευταίο παιγνίδι του μεγάλου αρχηγού Ανδρέα Στυλιανού στο παλιό το ΓΣΠ. Το 1′o γκολ το πέτυχε ο Γουίλιαμ Μπουαβεντούρα, το 2ο με τον πολύ-τιτλούχο Χέλιο Πίντο και το 3ο με τον Άιλτον Αλμέιδα. Το 2ο γκολ  με τον Πίντο, κτύπησε μεν στο χέρι του Χέλιο, αλλά ήταν ακούσιο, όλα τα άλλα είναι μπούρδες και μπαρούφες. 2 γκολ στο δεκάλεπτο, 3ο γκολ στο ημίωρο και λίγα ήταν, οι δικαιολογίες για διαιτησία δεν ευσταθούν. Άξιος ΗΓΕΤΗΣ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, μέσα σε όλα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

είσαι άξιος της μοίρας σου ”Βλάκα με περικεφαλαία”
οι Τούρκοι στην ενιά 9 είναι … μουνιά

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ