4η αγωνιστική – Μπέρδεμα

Η αγωνιστική που μας πέρασε κατάφερε να μας μπερδέψει όσο πιο πολλά μπορούσε. Ο ΑΠΟΕΛ έφερε ισοπαλία, η ΡΟΜΑ νίκησε, Ο Ολυμπιακός κέρδισε, η δε Μάντσεστερ έφερε ισοπαλία κι ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ αποχώρισε από τον αγώνα στη Σιγκαπούρη.

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ της αγωνιστικής
Πάφος –ΑΠΟΕΛ = 1-1, έχουμε να γευτούμε εκτός έδρας νίκη από τον περασμένο Απρίλιο. Το καλύτερο ΑΠΟΕΛ του Πρώτου ημιχρόνου που έχουμε δει μέχρι τώρα, κατάφερε το ‘’0-2’’ του Α ημιχρόνου να το μετατρέψει σε 1-1 μετά το χαμένο πέναλτι και στο 90φεύγα λίγο έλειψε να πάθουμε έμφραγμα με 1 καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας της Πάφου που κακός δεν δόθηκε. Ο ΑΛΜΕΙΔΑ έχασε το πέναλτι, ο ΣΟΛΑΡΙ δεν σκόραρε ακόμα στο πρωτάθλημα κι ο ΤΡΙΣΚΟΣΚΙ μας βγαίνει η λίρα εκατό ο οποίος σκόραρε ένα καταπληκτικό τέρμα. Ο Ιβάν προσπαθεί ακόμα να βρει την φόρμουλα της επιτυχίας και από τον περασμένο Ιανουάριο παίζει με την φωτιά. Κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο Ιβάν μου. Βρες τον τρόπο να νικήσεις τους κούμμουνους γιατί θα σου βγει ο Μπάγιεβιτς από την γωνία, εννά τον προσλάβει η Χομόνοια.
Ολυμπιακός Π. – Αστέρας Τρ. = 3-0, άρχισε να αποδίδει καρπούς η ομάδα του Βαλβέρδε και να προσφέρει γκολ και θέαμα.
ΡΟΜΑ –Ίντερ = 1-0, Οι ”Τζιαλορόσι” κατατρόπωσαν την ΙΝΤΕΡ του άσχετου ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ  κερδίζοντας με 1-0 μέσα στο Ολύμπικο της Ρώμης επιτυγχάνοντας έτσι την  πρώτη της νίκη στο φετινό Ιταλικό μαραθώνιο. Ήρωας του αγώνα ο τερματοφύλακας της ΡΟΜΑ ΧΟΥΛΙΟ ΣΕΡΤΖΙΟ ο οποίος συνέχιζε να αγωνίζεται με σπασμένο πόδι και σφαδάζοντας από τους πόνους μιας και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από τον κύριο Ρανιέρη. Σκόρερ ο Μαυροβούνιος ΜΙΡΚΟ ΒΟΥΤΣΙΝΙΤΣ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Μπόλτον – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ = 2-2, πέταξε την ευκαιρία η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή και έφερε άλλη μια εκτός έδρας ισοπαλία αυτή τη φορά με την Μπόλτον. Σκόραραν οι Νάνι και Όουεν. Ήττα για την παλαβιάρα την Τσέλση από την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ τη Σίτυ, και ήττα και για την χαμούρα του Λονδίνου την άρσεναλ.
Ο ΛΟΥΗΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ αποχώρησε από το γκρα μπρι της Σιγκαπούρης κι ο τίτλος άρχισε να απομακρύνεται σχεδόν οριστικά.
Λεμονάκι μυρωδάτο, άιντε ΓΕΙΑ και άσπρο πάτο.
Ευτυχώς που δεν έπαιξε ‘’φιλικό’’ παιγνίδι η ομάδα της Πέγειας στην Λευκωσία ενάντια στους κινέζους και τους κέρδισε με 0-1.
Φέρτε πίσω τον ΤΟΜΑΣ ΦΟΝ ΧΕΙΖΕΝ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ