3η Αγωνιστική – Έφερε τη ΧΑΡΑ

Μια χαρά τα πήγαν οι ομάδες μου αυτήν την αγωνιστική. Όλες νίκησαν με εξαίρεση του κανόνα την  ΡΟΜΑ.
ΑΠΟΕΛ – ανόρθωση = 2-1 Τα καταφέραμε επιτέλους. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ μόνο τον κακό του εαυτό έχει να φοβηθεί, τίποτα άλλο. Η νίκη μας πάνω στην ομάδα του Βαρωσιού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, το δε γκολ του Άιλτον Αλμέιδα ήταν καθαρό και δεν υπάρχει καμία περίπτωση όφσαιντ.
πανσεραικος – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ =  0-1 Στις Σέρρες επήγαμε και γυρίσαμε νικητές. Η ομάδα μας άρχισε να δείχνει χαρακτήρα κι ο Βαλβέρδε άρχισε να τα βάζει όλα σε μια τάξει. Μοναδική παραφωνία οι ‘’οπαδοί’’ του Θρύλου που τον ακολούθησαν μέχρι τας Σέρρας και δημιούργησαν για ακόμα μια φορά σοβαρά επεισόδια.
ΡΟΜΑ – Μπολόνια = 2-2 Σε ένα άδειο Ολύμπικο η Ρόμα προηγήθηκε της Μπολόνιας με 2-0 και στο τέλος ισοφαρίστηκε σε 2-2. Η κρίση στην ομάδα συνεχίζεται, ο Ρανιέρη μετρά ώρες, το καντήλι του άρχισε να ξεμένει από λάδι.
ΜΑΝΤΣΙΕΣΤΕΡ – Λίβερπουλ = 3-2 Ένας Μπερμπάτοφ πραγματικός ηγέτης, βγαλμένος από τα παραμυθία, με μιαν αρχηγική εμφάνιση και 3 γκολ [χατρικ] έριξε την Λίβερπουλ του καραγκιόζη του χότσον στον ‘καναβάτσο’ του Όλτ-Τράφορτ. Το 2ο γκολ, ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο Γ της εστίας της Λίβερπουλ, μου θύμισε έντονα τον Ερικ Καντονά.
Μια φορά χόχος… πάντα χόχος
Κατά τα άλλα, η καλοκαιρινή προετοιμασία για τους χόχους, συνεχίστηκε με την τιμητική του κωστάκη Καϊάφα, υιού του Σωτήρη και αιώνιου χομονοιάτη.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ