14η αγωνιστική – Κατατοπιστική 4/4


Η αγωνιστική που μας πέρασε μας άφησε ευχαριστημένους, με 3 στα 3 για τις ομάδες μας καθ ότι η Μάντσεστερ θα παίξει με την Άρσεναλ σήμερα Δευτέρα. Το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 εκτός τον Ερμή και έμεινε στην κορυφή κρατώντας τους 5 βαθμούς διαφορά από την ομάδα των κουμουνιστών, ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα τον Ατρόμητο με 2-1 και έμεινε μόνος στην κορυφή αφού ο πάο έμεινε στην ισοπαλία. Η τρίτη μου ομάδα η ΡΟΜΑ κέρδισε με 1-0 την Μπάρι. Τελικά νίκησε και η Μάντσεστερ με 1-0 και κάναμε το 4 στα 4.
Ερμής – ΑΠΟΕΛ = 0-2, Έκπληκτο το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από το γήπεδο του Ερμή το Αμμόχωστος.   Καθάρισε νωρίς το παιγνίδι με 2 εξαιρετικές ασίστ του κορυφαίου Μαρσίνιο προς τον Σολάρι, κι ο Τάνο εκτέλεσε άψογα τον τερματοφύλακα του Ερμή Χρυσοστόμου.
    Ο Αλμέιδα έμεινε στον πάγκο, παίξαμε με 5 στο κέντρο και τον Τάνο κορυφή.    Λίγο ποιο προσεκτικός να ήταν ο Σολάρι και θα έφευγε σκοράροντας τουλάχιστον 4 γκολάκια.   Έχει τώρα να συναγωνιστή τον Αίλτον για θέση στην ενδεκάδα αλλά και το κρέας του ακέλ τον ‘’μικρό’’ μιχαλάκη Κωνσταντίνου για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.    Απόλυτος ρέκορντμαν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς έσπασε το ρεκόρ του αειμνήστου Κιούνσλερ συμπληρώνοντας 193 παιγνίδια στον πάγκο της ομάδας μας.    Ιβάν και Αποέλ αποτελούν δίδυμο επιτυχίας.
Ολυμπιακός Π. – Ατρόμητος = 2-1, Όμορφο παιγνίδι από τον Ολυμπιακό.    Το 1ο γκολ ο Φούστερ με πέναλτι και το 2ο ο συνήθης ύποπτος Κέβιν Μιραλάς.    Ο ατρόμητος μείωσε στο τελευταίο λεπτό της καθυστέρησης όταν πια όλα είχαν κριθεί.
ΡΟΜΑ – Μπάρι = 1-0, Ο Χουάν έβαλε το νικητήριο τέρμα ενάντια στην ουραγό Μπάρι και η ΡΟΜΑ έφυγε νικήτρια από το Ολύμπικο.    Ο Ανδριάνο φεύγει από την ομάδα τον Γενάρη σαν αποτυχημένος.    Δεν μπορεί να έχει παράπονο όμως.    Όσα έδωσε, τόσα πείρε, δηλαδή?    Ένα σκέτο τίποτα.    Κέρδισε όμως το κακό βραβείο του ‘’καλάθου’’ όπως ονομάζεται, ένας θεσμός και ένα βραβείο που υπάρχει στην Ιταλία και βραβεύουν τους χειρότερους.   Το συμβόλαιο του προπονητή Ρανιέρη δεν θα ανανεωθεί, καθώς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.   Αντικαταστάτης του κυρίου Ρανιέρη θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι ο οποίος αποχωρεί από τον πάγκο της Τσέλση.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – Άρσεναλ = 1-0,  Πολύ καλό παιγνίδι από μέρους των κόκκινων διαβόλων, άξιος αντίπαλος η άρσεναλ.    Νικήσαμε με 1 γκολ του Κορεάτη Πάρκ και ανεβήκαμε πάλιν στην κορυφή.    Ο Ρούνη έχασε πέναλτι, έστειλε την μπάλα στην άλλη μεριά του Μάντσεστερ, πιθανὀτατα στο γήπεδο της Σίτυ, ευτυχώς όμως που δεν μας στοίχισε.    Προ του κίνδυνου να ακουστεί το σύνθημα βρισιά από μέρους των φιλάθλων της Μάντσεστερ ενάντια στον Βένγκερ, έβαζαν τη μουσική στη διαπασών όταν ήταν απαραίτητο, παίζοντας το [γκλόρη-γκλόρη Μαν Γιουνάιτεν],  πράμα το οποίο έφερε αποτέλεσμα.
Η ομαδούλα της κινέζικης μειονότητας των τουρκοκυπρίων και κόρη του ακέλ η χομονοιατούλλα
κέρδισε το 8ο της πέναλτι για φέτος.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ