13η αγωνιστική

Τα χρειάστηκαν οι ομάδες μου αυτή την αγωνιστική, με εξαίρεση την Μάντσεστερ που η μεγάλη χιονόπτωση, της ανέβαλε τον αγώνα, οι υπόλοιπες χάθηκαν –σχεδόν- στο άνχχος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε και κέρδισε την Καβάλα 1-0, η Ρόμα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο τέλος ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ο Αποέλ, δεν έκανε καλό παιγνίδι, αλλά ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, οπόταν ανέλαβε δράση ο κρυπτοκουμμουνιστής – εκκολαπτόμενος μικρός καπιτανής ο διαιτητής παναγής και με 1 ανύπαρκτο πέναλτι ανέστησε την αέλ, πάλι καλά που στο τέλος ισοφαρίσαμε σε 2-2.


Αἐλ - ΑΠΟΕΛ = 2-2, Το ΑΠΟΕΛ πήγε στο Τσίρειο για να κάνει εκδρομή, και λίγο έλειψε να την πλήρωση ακριβά. Δεν έπαιξε καθόλου καλά. Ήταν πολύ κακό το Αποέλ μας σήμερα. Στο τέλος το ισόπαλο 2-2 αφήνει και τις 2 ομάδες ικανοποιημένες. Το Αποέλ προηγήθηκε με 1 γκολ φωτοβολίδα από τον Σκοπιανό μόνιμο του σκόρερ τον Ιβάν Τρισκόφσκι, και ισοφαρίστηκε με 1 ανύπαρκτο πέναλτι. Η αέλ μπέικε μπροστά με 2-1 με 1 γκολ από κόντρα, ξεγελώντας των Διονύση Χιώτη η πορεία που πείρε η μπάλα. Ο Χιώτης δέχτηκε 2 γκολ σε έναν αγώνα μετά από αρκετό καιρό. Στις καθυστερήσεις ισοφαρίσαμε με κεφαλιά του άλλου Σκοπιανού μας παίκτη του Κριτσιάροφ. Ευτυχώς που έχασε και ΑΕΚ στην Πάφο με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά που μας χωρίζει στους 6 βαθμούς, κι όλα αυτά εν αναμονή της αυριανής αναμέτρησης του Απόλλωνα με την τουρκοκυπριακή ομάδα του βάτραχου προπονητή, την χομονοιατούλλα.

Κίεβο - ΡΟΜΑ = 2-2, Προηγήθηκε με 2-0 η Ρόμα, παίζοντας εκτός έδρας εναντίων της Κιέβο. 2 γκολ από τον Φάπιο Σιμπλίσιο. Στο τέλος όμως δεν άντεξε την πίεση της Κιέβο και ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή… αλλά στραβοπάτησε.

Μπλάκπουλ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. = ο αγώνας ακυρώθηκε ένεκα του χιονιού

Καβάλλα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. = 0-1, ένα πέναλτι του Φούστερ, ήταν αρκετό να δραπετεύση ο Ολυμπιακός με τους τρεις βαθμούς από την Καβάλλα.



Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ