12η Αγωνιστική Χάρμα ιδέστε

Να χαίρεστε την Ανόρθωση σας, σημεία και τέρατα στο ΓΣΖ!

Τι έκαναν οι ομάδες μας αυτή την αγωνιστική? Νίκη της Μάντσεστερ με 7-1 και στη κορυφή με 31 βαθμούς, Νίκη το Αποέλ με 4-1 και κορυφή με 31 βαθμούς, Ήττα ο Ολυμπιακός με 1-0 και παραμονή -ισοβαθμία- στην κορυφή με 27 βαθμούς, Νίκη η Ρόμα? Όχι δυστυχώς η Ρόμα έχασε με 3-1.

ΑΠΟΕΛ -Ολυμπιακός = 4-1,
Χάρμα ιδέστε, Θαύμα η ομαδάρα μας απέναντι στον τακτακαλά. 3 γκολ ο Σολάρι και 1 ο Γκριτσιάροφ. Αχρείαστο το 1 γκολ που δεχτήκαμε. 10,000 κόσμος στο ΓΣΠ δημιούργησαν και πάλι καταπληκτική ατμόσφαιρα. Βάλθηκε να τρελάνει κόσμο το φετινό ΑΠΟΕΛ.

ΜΑΝΤΣΙΕΣΤΕΡ Γ. - Μπλάκμπερν = 7-1, Ανάγκα και οι Θεοί Πείθονται έλεγαν στην αρχαία Ελλάδα. Υπέροχη εμφάνιση της Μάντσεστερ στο όλτ τράφορτ. Διέλυσε την Μπλάκμπερν με 7-1. 1 γκολ ο Νάνι, 1 ο Πάρκ και 5 γκολ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, ξέσπασε ο Βούλγαρος κυριολεκτικά, μας τα χρωστούσε μαζεμένα ο Δημητράκης [Ντιμιτάρ]. Ο τελευταίος που πέτυχε 5 γκολ σε 1 παιγνίδι εδώ, ήταν ο Άντυ Κόουλ. Καλή η παρουσία και του Ρούνει, θα ανεβεί ακόμη σε καλύτερα επίπεδα απόδοσης στο μέλλον. Αήττητη στην πρέμιερ σιηπ η Μάντσεστερ με 7 ισοπαλίες.

Άεκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. = 1-0, το κολογκόλ της κολοφωτοβολίδας δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Κύριε Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν μας τα λες καλά, μα καθόλου καλά. Ήττα με παναθηναϊκό στο οάκα με 1-0, ήττα από άεκ στο οάκα με 1-0. Το φοβήθηκες το χθεσινό παιγνίδι, κι εσύ και οι παίκτες σου. Έχεις και την ήττα από τον Ηρακλή.. που το πας? Βρες την λύση αμέσως πριν να είναι αργά. Εν πάση περιπτώσει το παιγνίδι στο οάκα ήταν άσχημο. Καμία ομάδα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι και δέχτηκε την ήττα στο 93. Μέρρη Κρίστμαςς!

Παλέρμο - ΡΟΜΑ = 3-1, Η νικηφόρα πορεία που είχε στους τελευταίους της αγώνες η Ρόμα, τελείωσε. Η Παλέρμο μας νίκησε καθαρά. Το γκολ της παρηγοριάς το επέτυχε ο αρχηγός Τότι.

Προβλέπω Νίκη της ΑΝΟρθωσης [ρεζιλλίκια τελικά] και Ισοπαλία της χΟμόνοιας 2-3 [at the end].

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης = 5-0, το σκορ μιλάει από μόνο του! Δεν έχω τίποτα να προσθέσω.


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ