11η αγωνιστική ΚΟΡΥΦΗ

Μεγάλες νίκες για τις ομάδες μου αυτή την αγωνιστική, νίκησε η Ρόμα και πλησίασε την κορυφή, νίκησε η Μάντσεστερ και ανέβηκε στην κορυφή, ο Αποέλ κέρδισε καθαρά και στρογγυλοκάθησε για τα καλά στην κορυφή με διαφορά βαθμών 5, 7, 10 και ο Ολυμπιακός Π. κέρδισε αλλά θα περιμένει την τελική έκβαση του αγώνα με τον Εργοτέλη για να μείνει και πάλι μόνος στην κορυφή.

ΡΟΜΑ – Ουντινέζε = 2-0, Τι και αν έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπουρντίσο? Τι και αν ξεκίνησε τον φετινό μαραθώνιο αγγίζοντας ακόμη και αυτόν τον πάτο της βαθμολογίας? Τι και αν έχει Διοικητικά / Οικονομικά προβλήματα? Αυτή η ομάδα ξέρει, αυτή η ομάδα μπορεί. ΝΑΙ μάλιστα, η ΡΟΜΑ ανέβηκε στην 3 θέση της βαθμολογίας και θα ανεβαίνει συνεχώς. Το 1-0 ο Μενέζ που πέρασε όλην την άμυνα και το 2-0 ο Μοριέντες που τρύπησε την άμυνα. 2 γκολ ήταν αρκετά για να κερδίσει την Ουντινέζε μέσα στο Ολύμπικο με 2-0. Φόρτσα Ρόμα! Ο Ανδριάνο θα φύγει τον Γεννάρη καθ ότι δεν έκατσε στην ομάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – Γουίκαν = 2-0, Κακή η εμφάνιση της Μάντσεστερ, με 9 παίκτες τέλειωσε τον αγώνα η Γουίκαν, η Τσέλση δεν το θέλει το πρωτάθλημα αφού έχασε ξανά με 1-0, η άρσεναλ δεν το γουστάρει έχασε κι αυτή από την Τότεναμ στο σπίτι της με 2-3… εεε αφού δεν το θέλουν? Θα το πάρω εγώ. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην πρέμιερ Αγγλίας.          Νίκη με 2-0 η Μάντσεστερ και ανέβηκε στην κορυφή. 1 γκολ ο Εβρά και 1 γκολ ο CHICHIARITO. Επανεμφάνιση του Ρούνει έστω και σαν αλλαγή.       Τη εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε την δήλωση του Φέργκουσον ότι θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του προπονώντας την Μπαρτσελόνα, ο δε κύριος Γουαρτιόλα  προπονητής της Μπαρτσελόνα θέλει να αναλάβει την Μάντσεστερ με την αναχώρηση του Σερ Άλεξ κι ο Ρονάλτο δήλωσε πως στο μέλλον θέλει να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του την Μάντσεστερ…… ρε λες?!!!

ΑΠΟΕΛ - Δόξα Κατωκοπιάς = 3-1, Εδώ είναι Λευκωσία.    Μπράβο στην Δόξα.    Μας έπαιξε στα ίσια, ωραίο, όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Μπράβο στο Νίκκι Παπαβασιλείου.   Αυτός ο Ενρίκε της Δόξας, θα τον ήθελα στο Αποέλ, μαζί με τον Τρισκόσκι θα έκαναν μαγικά πράγματα.  Χάρηκα που είδα τους πρώην φίλους Αποελλίστες, Στέλιο Οκκαρίδη και Γιώργο Ελευθερίου.      Ο Γουλιέλμος Μποαβεντούρα σκόραρε το 1-1, ισοφάρισε για το Αποέλ αλλά ισοφάρισε και το δικό του λάθος που φάγαμε το γκολ από λάθος του.   Ο Στέφανος [Τάνο] Σολάρι κέρδισε 1 καθαρότατο πέναλτι όχι σαν το πέτσινο του Κωνσταντίνου στην Πάφο, το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Μαντούκα και επέτυχε το 2-1. Ο Ιβάν ο τρομερός [Τρισκόσκι] έκανε και πάλιν το καθήκον του ‘’έβαλε το τσιουλλή του’’ όπως λέμε στα Κυπριακά και πέτυχε 1 υπέροχο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη στο τελικό 3-1.      10,000 κόσμος μαζεύτηκε στο ΓΣΠ.   Η τύχη με την μπλε φανέλα μου, συνεχίζεται.

Ολυμπιακός Πειραιώς - Πάοκ = 3-0, Εδώ Πειραιάς ΟΒΕΡ.   Ένας Βέλγος στον Πειραιά τα κάνει όλα.   Παίζει, μαρκάρει, μοιράζει παιγνίδι, κάνει παιγνίδι, σκοράρει γκολ, 7 έως τώρα, μακάρι να έχει αίσιο τέλος η αγορά του.   Χαλάλι του χρήματα, Μπράβο του.  Κέβιν Μιραλάς ‘serial killer’ όλα τα λεφτά. 2 γκολ επέτυχε ο Βέλγος και το 3ο ο Δανός Ρόμενταλ μετά από πάσα του Ντουντού.    Μας άρεσε ο πολύ ο προπονητής του Πάοκ, Μάκης Χάβος σε αντίθεση με κάποιον τυχαίο και ηλίθιο δερμιζάκη που ήταν στον πάγκο του Πάοκ πριν, ευτυχώς που κατάλαβε το λάθος του ο Ζαγοράκης και τον εδίωξε νωρίς.

Ο πρίγκιπας με δίπλωμα ή χωρίς δίπλωμα, έφερε Χ στην Πάφο και οι χόχοι έκαναν καταστροφές και ζημιές έξω από το Παφιακό.

Ο Μιχαηλίδης νίκησε τον Κρισμάρεβιτς με 1-2 και οι φίλαθλοι της ανόρθωσης φώναζαν το όνομα του Τιμούρ. Ο Τιμούρ στην Ανόρθωση.... θα γυρίση κάποτε αλλά μόνο σαν Πρόεδρος.

Εκπληκτική η ΑΕΚ Λάρνακας, Μπράβο, κάνει καλό στο πρωτάθλημα μας η φετινή πορεία της ΑΕΚ, εύχομαι να μην εμφανιστούν κάποιες διαφωνίες για το οικονομικό, που ήδη ψιθυρίζουνε στην Σκάλα.


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ