10η Αγωνιστική Forza APOEL

Σάρωσε το Αποέλ στην Πέγεια με 0-5, ‘’Διακόπηκε’’ στην Λάσπη του Παγκρήτιου ο Ολυμπιακός με 0-0, Έσωσε τον 1 βαθμό η Μάντσεστερ με το 2-2 στην Βίλλα, κι η Ρόμα ισοφάρισε σε 1-1 την Γιουβέντους.

Α.Βίλλα - Μάντσεστερ Γ. = 2-2, Μπορεί να μην έχει ήττα ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά η 7 ισοπαλίες (1 εντός & 6 εκτός) την έχουν ρίξει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Τσέλση και Άρσεναλ. Το γνωστό σενάριο επαναλήφτηκε και στο βίλλα παρκ, η Α. Βίλλα προηγήθηκε με 2-0 και η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στα τελευταία 10 λεπτά με τον Ιταλό Μασέτα και τον Σέρβο Νεμάνια Βίτιτς. (απίστευτο, η Τσέλση έχασε στο σπίτι της με 0-3 από την Σάντερλαν)

Εργοτἐλης - Ολυμπιακός Π. = 0-0 (διακόπηκε) Ένας μακάκας διαιτητής αποφάσισε να διακόψει στο ημίχρονο έναν αγώνα που ΔΕΝ έπρεπε να είχε ξεκινήσει ΠΟΤΕ! Σε 1 λασπωμένο γήπεδο και σε 1 ακατάλληλο τερέν προσπάθησαν να παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη με μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού των ποδοσφαιριστών. Ο πισογλέντης διαιτητής Γιάχος, ακύρωσε 1 εγκυρότατο γκολ του Ολυμπιακού.

Πέγεια - ΑΠΟΕΛ = 0-5, Διέλυσε κυριολεκτικά την Πέγεια από το εκεί πέρασμα του Ο Αποέλ. Την σκόρπισε στους 5 ανέμους της Πάφου και την φιλοδώρησε με 5 γκολάκια. 5 γκολ από 5 διαφορετικούς εκτελεστές, 1 ο Αίλτον, 1 ο Τρισκόσκι, 1 ο Κριτσιάροφ, 1 ο Νεκτάριος και 1 ο Σολάρι. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει φέτος στο Αποέλ. 14 διαφορετικοί παίκτες έχουν σκοράρει έως τώρα. Έχουμε την καλύτερη επιθετική γραμμή με 20 γκολ και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 3 γκολ κατά.

Γιουβέντους - ΡΟΜΑ = 1-1, Από το ταξίδι στο Τορίνο φέραμε 1 βαθμό και ανεβήκαμε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. 1 πέναλτι του Αρχηγού Τότι, μας έδωσε την ισοπαλία 1-1 εναντίων της Γιουβέντους. Κανένα νέο ακόμη σχετικά με τα Διοικητικά.

:dajeRoma:

Ο Μάκης Χάβος συνεχίζει να κάνει θαύματα στην Τούμπα εκδιώκοντας το φάντασμα του πολύ μικρού δερμιτζάκη.

Ο αρχιδο-νάνος νιόπλιας συνεχίζει να εξευτελίζει τον Παναθηναϊκό και όλοι τους να έχουν αποκοιμηθεί και δεν καταλάβουν τα ρεζιλίκια που τους προσφέρει ο νάνος απλόχερα. Επαναπαύτηκαν στην δόξα του περσινού κάλπικου’’ τίτλου που τους χάρισε ο Ολυμπιακός και πιστεύουν ακόμα ότι τους τον κέρδισε ο νάνος. Διώξτε τον νάνο και φέρτε πίσω τον ΤΕΝ ή πάρτε τον Μπάγεβιτς..

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ