Μια φωτογραφία της Axelle DeSpiegelaere ήταν η αιτία να ακυρωθεί το χρυσοφόρο συμβόλαιο με την L'OREAL

Την γνωρίσαμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης και την κάμερα της ζωντανής μετάδοσης.

Κάθε φορά που ο κάμεραμαν εστίαζε την κάμερα πάνω της, η προσοχή όλων έφευγε από τον ποδοσφαιρικό αγώνα και τα βλέμματα καρφώνονταν στην πιο γλυκιά φατσούλλα του Μουντιάλ, την Αξέλ Ντεσπίγκελερ.

Αμέτρητες οι προτάσεις γάμου που δέχθηκε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της, στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βροχή οι επαγγελματικές προσκλήσεις.

Ανάμεσα στις επαγγελματικές προτάσεις ήταν κι αυτής της L'OREAL η οποία και της πρότεινε να γίνει η νέα μούσα του διάσημου οίκου καλλυντικών, κάτι που δέχθηκε με χαρά η Axelle DeSpiegelaere, η 17χρονη Βελγίδα, και αμέσως υπόγραψε το συμβόλαιο που της πρόσφεραν και που θα την έκανε ακόμα πιο διάσημη και πολύ πλούσια.

Έλα όμως που η τύχη της την έφερε διαφορετικά....
Μια φωτογραφία της πρόσφερε τη διασημότητα και το συμβόλαιο και μια άλλη της το πήρε πίσω.

Η φωτογραφία που έγινε η αιτία του κακού να χάσει την L'OREAL, είναι από ένα ταξίδι Σαφάρι όπου είχε πάει πρόσφατα στην Αφρική. Η φωτογραφία δείχνει την Αξέλ να ποζάρει με χαμόγελο, δίπλα από το θήραμα της, μια σκοτωμένη Αντιλόπη, την οποία προφανώς η ίδια σκότωσε με το πυροβόλο όπλο που έχει ακουμπισμένο στον ώμο της.

Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή να προκαλέσει την αντιδράση των φιλοζωικών συνδέσμων και την ΛΟΡΕΑΛ να ακυρώσει το συμβόλαιο με την 17χρονη Βελγίδα Axelle Despiegelaere



Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ