Οι σέξι Πολωνέζες της Eurovision κι ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης για Conchita


Την νύχτα του Σαββάτου… δύο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς: Το μούσι της Conchita και τα σέξι κορίτσια της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα, η σκηνή του 59ου διαγωνισμού της Eurovision έγινε ένα μικρό casting ταινιών πορνό… χάριν στην πολωνική συμμετοχή και στις σέξι ξανθιές με τις εμπρόσθιες δυνάμεις.

Το συγκρότημα Donatan & Cleo τραγούδησαν το «We Are Slavic» και συζητήθηκαν τόσο όσο και η παρουσία της Conchita.

Ομολογουμένως, η σέξι παρουσία της Πολωνίας ήταν ένα από τα highlight της βραδιάς και αναμφισβήτητα, τα κορίτσια της, η πιο αισθησιακή εμφάνιση του διαγωνισμού.

Με χάρη και μπόλικο αισθησιασμό έκαναν την μπουγάδα τους και χάρισαν στον ανδρικό κοινό του διαγωνισμού… την απόλυτη φαντασίωση.

Ανδρέας Πιτσιλλίδης για Conchita
Τι έχει να πει (και γι’ αυτό) η Αρχιεπισκοπή;

Η Conchita – κατά κόσμον ο Αυστριακός Tom Neuwirth – κατάφερε να κερδίσει στον 59ο διαγωνισμό της Eurovision και η παρουσία της ενθουσίασε πολλούς.

Έτσι, μάζεψε πολλά δωδεκάρια κατακτώντας για χάρη της Αυστρίας την πρωτιά του φετινού Ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Πολλοί Κύπριοι σχολίασαν την εμφάνιση της Conchita με τα χειρότερα λόγια κι’ άλλοι… χειροκρότησαν το θάρρος και την επιλογή της.

Ένας από αυτούς ήταν και ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Πιτσιλλίδης μια μέρα μετά τον τελικό του Σαββάτου σχολίασε την διάσημη, πια, Conchita στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η Ευρώπη απόψε έδωσε μια γροθιά σε κάθε μορφή προκατάληψης. Άς αφήσουμε όλοι κατά μέρος κάθε ηλίθια και αναχρονιστική ομοφοβία και ας παραδεκτούμε ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία!», έγραψε.

Ενώ στην συνέχεια διευκρίνισε πως «αισθητικά δεν μ᾽ αρέσει το μούσι αλλά πάντως στηρίζω το δικαίωμά της να το κάνει. Άμα της αρέσει, σε μας δεν πέφτει λόγος».

24news.com.cy

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ