Απόλυτος "Άρχοντας" του ΔΙΑ ο Χρύσανθος Τσουρούλλης!


Στην ανώτατη βαθμίδα του ΔΙΑ ανελίχθηκε ο Τσουρούλλης, Τα πάνω κάτω στον "Δία"! Απόλυτος "Άρχοντας" ο Χρύσανθος Τσουρούλλης!

Βαδίζει για τα ανώτατα δώματα του ΔΙΑ ...

Τα πάνω κάτω στον ΔΙΑ μετά την ανάγκη του Κωστή Χατζηκωστή να ανακατέψει ξανά την τράπουλα και να κάνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και συγύρισμα αρμοδιοτήτων και ρόλων. Προωθήστε την είδηση:

Μπορεί πριν από τρεις μήνες ο Χρύσανθος Τσουρούλλης σε συνέντευξή του στο TV Mανία να μην επιβεβαίωνε τις πληροφορίες ότι αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση του ΔΙΑ, νέες αναφορές που φτάνουν στ' αφτιά μας όμως, κάνουν λόγο ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί κι επίσημα από το κανάλι η προαγωγή του από διευθυντής Ειδήσεων του Σίγμα σε γενικό διευθυντή όλου του Oργανισμού!
facebook/profile
Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι στις αρχές Φεβρουαρίου ο Χρύσανθος Τσουρούλλης δήλωνε ότι «Αυτός ο Oργανισμός εξακολουθεί να έχει την ίδια κεφαλή σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση που είχε και στο παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ο γνωστός δημοσιογράφος, συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες του συγκροτήματος με τη βοήθεια του Δημήτρη Τοκαρή, της Μαρίας Κυριάκου και της Μαριλένας Ιεροδιακόνου.

Το μεγάλο ερωτηματικό που προκύπτει όμως, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον μέχρι πρότινος ισχυρό άντρα του ΔΙΑ, Αλέξη Νικολάου. Θα παραμείνει στο κανάλι υπό την ιδιότητα του οικονομικού διευθυντή ή θα αποχωρήσει;


TV MANIA / tothemaonline.comlovemyall.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ