Συγχαρητήρια Στο Δήμο Λεμεσού, Το Καλύτερο Ίσως Καρναβάλι Που Διοργανώθηκε Ποτέ

Με μια εντυπωσιακή παρέλαση κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου στην οποία συμμετείχαν 110 ομάδες με πέραν των 20 χιλιάδων καρναβαλιστών, ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2014.

Το φετινό καρναβάλι γνώρισε τεράστια επιτυχία και θα μπορούσαμε κάλλιστα να το χαρακτηρίσουμε σαν το καλύτερο καρναβάλι που διοργανώθηκε ποτέ στην πόλη μας αλλά και στην Κύπρο, ένα καρναβάλι στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές.


Ανάμεσα σ΄άλλα η διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από χρόνια παρέλασης Πελλόμασκας, η δεύτερη Ποδαράτη και ο πρώτος χορός στην Πλατεία Πανεπιστημίου, ήταν μερικά από τα νεα στοιχεία του φετινού καρναβαλιού το οποίο έδωσε ακόμη περισσότερες επιλογές.

Ως εκ τούτου θα πούμε απλά συγχαρητήρια στον Δήμο Λεμεσού, στις χιλιάδες των καρναβαλιστών και θα επανέλθουμε σύντομα με εισηγήσεις και καλόπιστη κριτική. Παρακολουθήστε φωτορεπορτάζ από την σημερινή παρέλαση, από το Photo Pambos.

Μήνυμα του πολιτιστικού λειτουργού του Δήμου Λεμεσού, Κλέονα Αλεξάνδρου στο facebook:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες Καρναβαλιστών που παρέλασαν στην Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Τα σχόλια που ακούσθηκαν τόσο από τις χιλιάδες κόσμου που την παρακολούθησαν όσον και από τα Μ.Μ.Ε ήταν πολύ θετικά, είχε φαντασία,κίνηση, χορό, κέφι, και έστελνε μηνύματα αισιοδοξίας σε αυτή την οικονομική κρίση που περνά ο τόπος μας.

Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Καρναβαλικών πόλεων, δήλωσαν πολύ ενθουσιασμένοι για την όλη οργάνωση και έδωσαν τα δικά τους συγχαρητήρια.
Υπόσχεση του Δήμου Λεμεσού είναι ότι αμέσως ξεκινούν οι προετοιμασίες για το καρναβάλι του 2015.

Καταγράφηκαν όλα τα μικρο-προβλήματα που παρουσιάστηκαν και ο Δήμος είναι αποφασισμένος να τα λύση.

Δυστυχώς δυο έως τρία group δεν τήρησαν τους όρους και κανονισμούς του Δήμου που οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των υπόγραψαν, θα καταγγελθούν στο Δ.Σ και θα ληφθούν μέτρα.

Πρέπει το Καρναβάλι να μείνει και να αναβαθμισθεί ακόμη περισσότερο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στις χιλιάδες καρναβαλιστών από τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. Που σήμερα τα έδωσαν όλα για την επιτυχία της σημερινής μεγαλειώδης παρέλασης.

ΕΔΩ ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΔΩ ΛΕΜΕΣΟΣ!!!!!

lemesos-blog.com / facebook Limassol Marina / sigmalive / photo pambos / Facebook Limassol Carnival

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ