Το Mega ΜΕΓΑ Κύπρου διαψεύδει το διαζύγιο με τον Μουρατίδη: «Δεν συνέβη ποτέ τίποτα»

Το Mega διαψεύδει για το διαζύγιο με τον Μουρατίδη: «Δεν συνέβη ποτέ τίποτα»
Την παύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μουρατίδη διαψεύδει το Mega, μετά τα δημοσιεύματα που κατέκλεισαν χθες στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες ήθελαν το κανάλι να διακόπτει τη συνεργασία με τον κριτή λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι τη θέση του θα πάρει ο Χρήστος Δάντης.
Το Mega διαψεύδει το διαζύγιο με τον Μουρατίδη: «Δεν συνέβη ποτέ τίποτα»

Η επίσημη όμως θέση του καναλιού, απέχει πολύ από τα χθεσινά σενάρια. «Το Your Song στήνεται τώρα, οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός των ημερών, ο Νίκος Μουρατίδης παραμένει συνεργάτης μέχρι και σήμερα, ενώ δεν γνωρίζουμε πότε θα βγει το show στον αέρα.

Όσα λέγονται για απομάκρυνσή του ή ότι υπήρξε οικονομική διαφωνία είναι αναληθή. Όλες αυτές οι φήμες δεν απηχούν τις θέσεις της διοίκησης. Δεν συνέβη ποτέ τίποτα» ανέφερε στο elita.com.cy το Γραφείο Τύπου του σταθμού.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Nίκος Μουρατίδης αναλαμβάνει κανονικά τα καθήκοντά του ως κριτής στο καινούριο project του καναλιού, «Your Song», για το οποίο οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς.

Πηγή: elita.com.cy
"Άνεμο στην βράκα σου τζι' αέρα στα πανιά σου" - είπε το ΜΕΓΑ στον Νίκο Μουρατίδη 
11 Feb 2014 - 17:42 Έδιωξαν τον Νίκο Μουρατίδη από το Mega Κύπρου λόγω κακής συμπεριφοράς (κι άργησαν πάρα πολύ μάλιστα)

Ο Νίκος Μουρατίδης συνεργαζόταν με το Mega Κύπρου καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dansing for you 3».

Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και τους ιθύνοντες του καναλιού ήταν τεταμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες του must online ακούγεται ότι ο Κώστας Ζερβός που είναι ο γενικός διευθυντής του σταθμού είχε εκνευριστεί μαζί του μετά από ένα σχόλιο αρκετά προσβλητικό, που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης σε διαγωνιζόμενο.



Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν στο τελευταίο live παραπονέθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» που δεν ήταν καλεσμένος στο special live όπου θα δοθούν και τα χρήματα για το φιλανθρωπικό σκοπό. Τα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν ομόφωνα να τον διώξουν καθώς δεν ήταν ευχαριστημένα από τη συνεργασία τους με τον κριτή.

gossip-tv.gr
must.com.cy

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ