Οι απίστευτοι έρωτες του Μάικλ Τζάκσον

Το μεγάλο ταξίδι αφιέρωμα στον Βασιλιά της ΠΟΠ Μάικλ Τζάκσον και στους απίστευτους έρωτες του, από την ιστοσελίδα μας kapouti.com. Ένα αφιέρωμα στους φίλους του Βασιλιά.
Αρχές της δεκαετίας του 80 και συγκεκριμένα το 1981, ο Μάικλ Τζάκσον και η Μπρουκ Σιήλτς ήταν Ζευγάρι. Η Μπρουκ λέει ότι ο Μάικλ της είχε ζητήσει μερικές φορές να παντρευτούν χωρίς ποτέ να του απαντήσει θετικά.
Brooke Shields and Michael Jackson
Ο Βασιλιάς της ΠΟΠ παντρεύτηκε την κόρη του Βασιλιά τη ΡΟΚ...
Ο Μάικλ παντρεύτηκε την κόρη του Βασιλιά της Ροκ Έλβις Πρίσλευ, Λίσα Μαρί Πρίσλευ - Lisa Marie Presley - το 1994. Έμειναν 2 χρόνια παντρεμένοι, μέχρι το 1996. Παντρεύτηκαν στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Michael Jackson and Lisa Marie Presley
Ο Michael Joseph Jackson γεννήθηκε στο Γκάρι της Ινδιάνας στην Αμερική, στις 29 του Αυγούστου το 1958. Αν ζούσε σήμερα ο Μάικλ θα ήταν 56 χρονών τον ερχόμενο Αύγουστο. Πέθανε στις στις 25 του Ιούνη το 2009 σε ηλικία 50 χρόνων από υπερβολική δόση αναισθητικού.
Ο Βασιλιάς παντρεύεται την Νοσοκόμα του...
Το 1996 παντρεύτηκε την προσωπική του νοσοκόμα και μητέρα 2 εκ των 3 του παιδιών, την Ντέμπυ Ρόου - Debbie Rowe - στο Σίδνευ της Αυστραλίας, από την οποία χώρισε το 1999. Η Ντέμπυ του χάρισε 2 παιδιά, τον Πρινς και την Πάρις - Prince Michael Joseph Jackson - - Paris Michael Katherine Jackson -. Το τρίτο παιδί του Μάικλ, ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον ο ΙΙ - Prince Michael Jackson II aka Blanket - γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα.
MICHAEL JACKSON and DEBBIE ROWE
Ο Βασιλιάς της ΠΟΠ με την Βασίλισσα της ΠΟΠ
Διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν την δεκαετία του 90, έλεγαν ότι ο Μάικλ είχε κρυφό δεσμό με την Μαντόνα.
Micahel Jackson and Madona

Ο μεγάλος και πραγματικός έρωτας της Ζωής του Βασιλιά Μάικλ Τζάκσον ήταν η Λίσα Μαρί Πρίσλευ.

Η Λίζα Μινέλλι πέρασε ένα μικρό χρονικό διάστημα από την ζωή του Βασιλιά.
Michael Jackson - Singer Liza Menelli
Michael and Elizabeth Taylor
Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ υπήρξε η καλύτερη φίλη του Βασιλιά της ΠΟΠ. Παρά τα 26 χρόνια ηλικίας που τους χώριζαν, έγιναν φίλοι από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια φιλία που άντεξε στον χρόνο μέχρι και το τέλος της Ζωής του Βασιλιά Μάικλ.
Michael and Elizabeth Taylor 

Η Όπρα υπήρξε φίλη του Βασιλιά για πολλά χρόνια, φήμες τους ήθελαν να διατηρούν κρυφό δεσμό, παρά τις διαφορετικές προτιμήσεις της Βασίλισσας της Τηλεόρασης Όπρας.
Michael and Opra
with Shirley MacLaine
Freddie Mercury and Micheal Jackson

Paul, Linda McCartney and Michael
Μια πονεμένη μαύρη ιστορία... Ο Πολ Μακάρτνευ, μετά τον θάνατο του Βασιλιά, πήγε στα δικαστήρια για τα δικαιώματα των τραγουδιών που ο ίδιος έγραψε όπως το Yesterday’ και το ‘Let It Be καθώς και άλλα πολλά τραγούδια των Beattles, τα πνευματικά δικαιώματα των οποίων ανήκαν στην εταιρεία στην οποία είχε πλειοδοτήσει ο Μάικλ. Ο Μακάρτνευ αναγκάστηκε να καταφύγει στα δικαστήρια δυσαρεστημένος που δεν του άφησε τα δικαιώματα των τραγουδιών στην διαθήκη του ο Μάικλ και αναγκαζόταν να πληρώνει δικαιώματα για να τραγουδήσει τραγούδια που ο ίδιος είχε γράψει. Μια δίκη την οποία τελικά κέρδισε αλλά θα επανακτήσει όλα τα δικαιώματα το 2026.
Υπάρχουν πολλές απόψεις και αρκετοί εμπλεκόμενοι στην συγκεκριμένη υπόθεση. Μπορείτε να διαβάστε ολόκληρη την ιστορία και την διαφορά τους όπως αυτή προέκυψε πατώντας στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ, το άρθρο είναι στην Αγγλική γλωσσα.
Say Say  Say

Η Νταϊάνα Ρος, υπήρξε ο νεανικός έρωτας του Βασιλιά, λένε ότι οι πλαστικές που ακολούθησαν είχαν στόχο να μοιάσει στην Νταϊάνα Ρος.
Michael jackson and Diana Ross
Michael Jackson and Princess Diana
Η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα της Αγγλίας, Λέιντι Νταϊάνα, δήλωνε ότι ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστρια του. Οι δυο τους είχαν γίνει καλοί φίλοι με αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό ο ένας για τον άλλο.
Reagans and Jackson
Ο τέως Πρόεδρος Ρήγκαν με την πρώτη κυρία Νάνση Ρήγκαν και τον Μάικλ Τζάκσον στον Λευκό Οίκο.



Τα 3 παιδιά του Βασιλιά της ΠΟΠ, όπως είναι σήμερα, μαζί με την Θεία τους και αδελφή του Μάικλ Τζάκσον, Λα Τόγια Τζάκσον.

Πολλές προσπάθησαν να κλέψουν την καρδιά του Βασιλιά, λίγες τα κατάφεραν, αρκετές όμως ήταν αυτές που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την γνωριμία τους με τον Μάικλ, είτε για να γράψουν βιβλία είτε για να αποκομίσουν χρήματα, κέρδος, φήμη και όφελος.

Στην Ζωή του Βασιλιά υπήρξαν αρκετές μελανές στιγμές, όπως οι δίκες κι οι κατηγορίες για παιδεραστία, παιδοφιλία, ομοφυλοφιλία, οι εμμονές στις μάσκες και οι εγχειρίσεις για να ασπρίσει το δέρμα του, ο Φόβος και άλλα πολλά, σκοπός μας όμως δεν είναι να ασχοληθούμε με αυτά. 

Τιμούμε με το σημερινό μας αφιέρωμα τον ένα και μοναδικό Βασιλιά της ΠΟΠ μουσικής τον Άρχοντα Μάικλ Τζάκσον, η μουσική σκηνή και το μουσικό στερέωμα, χρωστούν πολλά στον μεγάλο σόουμαν, τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό, άνθρωπο, ευεργέτη, Μάικλ Τζάκσον.

Jackson Family
Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον

Ο Κατάλογος με όλα τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Tatiana Yvonne
Michael Jackson and Tatiana Thumbtzen
June  Chandler, Lily and Michael Jackson in Monaco, May 1993

with Paris Hilton

 Η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται ελεύθερα, όπως και κάθε άλλου άρθρου της ιστοσελίδας μας, φτάνει να αναφέρεται η ιστοσελίδας μας ως η πηγή του άρθρου.
Ευχαριστώ, ο εκδότης.

Comments

  1. King MJ Rules16/01/2014, 02:02

    μας συγκινησες με την ιστορια
    μπραβο εξαιρετική δουλεια

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ