Η θύρα 9 για όλους και για όλα - για Ομόνοια και Ακέλ


Η Ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9
Φιλοξενούμε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση της Θύρα 9, η οποία μας "αποκαλύπτει" την κομματική διαπλοκή του ΑΚΕΛ στα τεκταινόμενα της Ομόνοιας.

"Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,"

Δυστυχώς οι εξελίξεις που αφορούν το σωματείο μας, δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις μεγάλες νίκες της ομάδας μας και μας αναγκάζουν να επικοινωνήσουμε με τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας για να ξεκαθαρίσουμε κάποιες σκιές που εσκεμμένα κάποιοι αφήνουν να κυκλοφορούν σαν φήμες ενάντια στην οργανωμένη μας κερκίδα. Θα γίνουμε κουραστικοί και θα μακρηγορήσουμε όμως θα ξεκαθαρίσουμε τα πάντα.

Από την Παρασκευή που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση μας, ξεκίνησε ένας βρόμικος πόλεμος ενάντια στη ΘΥΡΑ 9 με μοναδικό στόχο να απαξιωθεί στα μάτια του κόσμου το μοναδικό οργανωμένο σύνολο που αντιστέκεται στα σχέδια τους για την βασίλισσα μας. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Επικοινωνούμε σήμερα με τον περήφανο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να του πούμε την καθαρή αλήθεια. Για να ξεμπροστιάσουμε όλους αυτούς που τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους το πιο αγνό και ανιδιοτελές κομμάτι της κερκίδας μας.

Μοναδικός μας στόχος ήταν πάντα η ενότητα και η συσπείρωση του ΟΜΟΝΟΙΑτικου κόσμου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα μας. Πιστοί στο στόχο μας για ενότητα καλέσαμε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου όλα τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας μας για συνάντηση στην Κοφίνου. Στην συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά και διάφορα ανάμεσα τους και κάποια ονόματα για την προεδρία της ομάδας μας. Όταν η συζήτηση έφτασε σε κάποιες φήμες που ακούγονταν για πιθανή υποψηφιότητα του κ. Λώρη Κυριάκου τότε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ΣΥ.ΦΙ αντέδρασαν και συμφώνησαν μαζί μας ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια λύση αφού δεν τον θεωρούμε κατάλληλο για πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε πολλές περιπτώσεις οι αντιδράσεις των άλλων ΣΥ.ΦΙ στο όνομα του κ. Λώρη Κυριάκου ήταν εντονότερες και από τις δικές μας.

Στην συνέχεια και μετά από πρόταση του ΣΥ.ΦΙ Πάφου, στο τραπέζι μπήκε το όνομα του κ. Νίκου Κατσουρίδη. Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9, παρόλες τις διαφωνίες μας και τις σκέψεις μας για τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε στον κόσμο μας λόγω τις ξεκάθαρης σύνδεσης του ονόματος του με το ΑΚΕΛ, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την συγκεκριμένη πρόταση. Η επιλογή μας δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ζυγίσαμε τα πράγματα και θεωρήσαμε τον κ. Νίκο Κατσουρίδη ως τον καταλληλότερο για πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την δεδομένη στιγμή. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγήπη του προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, τις ηγετικές του ικανότητες και τον σεβασμό που του έχει ένα μεγάλο μερίδιο κόσμου στην Κύπρο, πράγμα που θα βοηθούσε στην προσέλκυση επιχειρηματιών για να βοηθήσουν την ομάδα μας στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Με την πρόταση του ΣΥ.ΦΙ Πάφου συμφώνησαν όλα τα ΣΥ.ΦΙ εκτός ενός που όμως στην συνέχεια ζήτησε να συμμετέχει στις διαδικασίες προσέγγισης και διαλόγου με διάφορους εμπλεκόμενους. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε μια επιτροπή από 2 άτομα από κάθε οργανωμένο σύνολο έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Αρκετά ΣΥ.ΦΙ ζήτησαν να συναντηθούμε απευθείας με τον συγκεκριμένο υποψήφιο, εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 διαφωνήσαμε και επιμέναμε ότι πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τα αρμόδια άτομα. Μετά που και τα υπόλοιπα ΣΥ.ΦΙ συμφώνησαν μαζί μας, ανάλαβε το ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας να μιλήσει με τους αρμόδιους και να ζητήσει συνάντηση με το κόμμα. Στην επικοινωνία που είχε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου το ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας, μετά την γνωστοποίηση της πρότασης των ΣΥ.ΦΙ και της ΘΥΡΑ 9, η απάντηση που πήρε ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας ήταν ότι θα ανακοινωθεί το όνομα του κ. Λώρη Κυριάκου και να συναντηθούμε με τον ίδιο.

Κανένα όνομα δεν ήταν αυτοσκοπός αφού δεν γνωρίζαμε αν ο κ. Νίκος Κατσουρίδης θα αποδεχόταν την πρόταση, αφού δεν είχε ερωτηθεί, σημασία είχε όμως αν θα καθόμασταν να μιλήσουμε να αρχίζαμε από μηδενική βάση και όχι δεσμευμένη με ένα όνομα το οποίο δεν θεωρούσαμε κατάλληλο ούτε εμείς ούτε τα ΣΥ.ΦΙ για πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακόμα και μετά από συμφωνία όλων των ΣΥ.ΦΙ και της ΘΥΡΑ 9 για μία κοινά αποδεκτή λύση ή για να ανοίξουμε ένα κύκλο επαφών κάποιοι επέλεξαν να διχάσουν ξανά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέρνοντας από το παρελθόν ένα όνομα που θα προκαλούσε αντιδράσεις. Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 βάλαμε νερό στο κρασί μας και προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε με τους πάντες για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποδεχτήκαμε ακόμα και λύση η οποία εμάς θα μας στοχοποιούσε στα μάτια του κόσμου μας αλλά με ευθύνη κάναμε κάποια βήματα πίσω για το καλό της ομάδας μας.

Αρνηθήκαμε από την πρώτη στιγμή να συναντηθούμε με τον κ. Λώρη Κυριάκου και το ίδιο περιμέναμε να πράξουν και τα ΣΥ.ΦΙ τα οποία ήταν ξεκάθαρα την Τετάρτη ότι τυχόν υποψηφιότητα Λώρη Κυριάκου τους βρίσκει κάθετα αντίθετους. Δυστυχώς μερικά ΣΥ.ΦΙ επέλεξαν τον δρόμο του διχασμού και της κομματικής καθοδήγησης. Οι ίδιοι άνθρωποι που την Τετάρτη κάθονταν στο ίδιο τραπέζι μαζί μας και θεωρούσαν απαράδεχτη τυχόν υποψηφιότητα Λώρη Κυριάκου, το Σάββατο όχι μόνο συναντήθηκαν με τον κ. Λώρη αλλά αποδέχτηκαν και θέση στο συμβούλιο του.

Βέβαια για ακόμα μια φορά οι γνωστοί αντιθυραεννιώτες επιστράτευσαν την πολιτική του δήθεν αντιακελισμού για να απαντήσουν στην ξεκάθαρη ανακοίνωση μας ενάντια στον έλεγχο του κόμματος. Το πρόβλημα κύριοι δεν είναι το ΑΚΕΛ ούτε οι ακελικοί. Το πρόβλημα κύριοι είναι αυτοί που πίσω από κλειστές πόρτες θεωρούν ότι μπορούν να προκαθορίζουν το μέλλον της ομάδας μας. Ούτε μας αγγίζουν πλέον οι κατηγορίες σας, ούτε τις λαμβάνουμε υπόψη. Η κοινωνική και πολιτική μας δράση δείχνει ξεκάθαρα τα ιδανικά μας. Είμαστε οι πρώτοι που τασσόμαστε υπέρ της συνέχισης του Λαϊκού χαρακτήρα του σωματείου μας, αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να εκμεταλλεύεται τα ιδανικά μας με σκοπό τον έλεγχο του αγαπημένου μας σωματείου. Οι ίδιοι άνθρωποι που μας έλεγαν αντιακελικούς, αλήτες και παιδιά από κατεστραμμένες οικογένειες όταν ζητούσαμε την απομάκρυνση του Μιλτιάδη Νεοφύτου από το σωματείο μας, είναι οι ίδιοι που σήμερα προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους την διοίκηση της ομάδας μας. Όταν ο υπεύθυνος του αθλητικού γραφείου του ΑΚΕΛ μέσα από μέσο μαζικής δικτύωσης αποκαλούσε "κ_λόπαιδα" τον κόσμο που ζητούσε την απομάκρυνση του Χριστάκη Γεωργίου τότε τα λόγια είναι περιττά για αυτούς τους ανθρώπους.

Το θέμα των απειλών ενάντια στην οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου ήταν κάτι το οποίο σαν οργανωμένη κερκίδα μας ενόχλησε πάρα πολύ. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή πολλοί καλοθελητές προσπάθησαν να χρεώσουν τις απειλές στην ΘΥΡΑ 9. Μόλις πληροφορηθήκαμε αυτές τις φήμες το μεσημέρι του Σαββάτου που μας πέρασε, μέλος της γραμματείας της ΘΥΡΑ 9 πήρε τηλέφωνο τον κ. Λώρη Κυριάκου και τον διαβεβαίωσε ότι ουδεμία σχέση είχαμε με τέτοιες κινήσεις. Περνώντας ένα βήμα παραπέρα του εξέφρασε την στήριξη μας και την επιθυμία μας να μας γνωστοποιήσει τους δράστες ώστε να επιληφθούμε εμείς οι ίδιοι του θέματος, αφού θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε άνανδρος απειλεί την οικογένεια κάποιου ΟΜΟΝΟΙΑτη πρέπει να τιμωρείται από την ίδια την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην συνέχεια, και αφού δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση από τον κ. Λώρη Κυριάκου, το μέλος της γραμματείας της οργανωμένης μας κερκίδας απόστειλε γραπτό μήνυμα στο κ. Λώρη ζητώντας του ξανά να γνωστοποιήσει τα άτομα που τόλμησαν να απειλήσουν την οικογένεια του. Για δεύτερη φορά δεν είχαμε καμιά απάντηση. Την επόμενη μέρα είδαμε πριν τον αγώνα της Κυριακής τον κ. Λώρη Κυριάκου με ανακοίνωση του να αποσύρει το ενδιαφέρον του και να δηλώνει σαν λόγο όχι αδυναμία του να σχηματίσει συνδυασμό αλλά τις απειλές προς την οικογένεια του. Αλήθεια, πόσο σοβαρές ήταν αυτές οι απειλές που ούτε η στήριξη μας (στο συγκεκριμένο θέμα) δεν τον μετέπεισε; Αφού όπως έγραψε είχε έτοιμο συνδυασμό με οικονομικούς παράγοντες τότε γιατί δεν μας άφησε να επιληφθούμε των απειλών και να συνεχίσει ο ίδιος για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Όπως λέγεται, οι απειλές προέρχονταν από τον σχολικό χώρο των παιδιών του κ. Λώρη. Αν πράγματι υπάρχουν αυτές οι απειλές, τότε 2-3 δεκαπεντάχρονα έκριναν την έκβαση των εκλογών του σωματείου μας και άλλαξαν ολόκληρες διαδικασίες.

Κρυμμένοι πίσω από δήθεν απειλές και σε μια προσπάθεια να ριχτούν οι ευθύνες πάνω στην οργανωμένη μας κερκίδα, το παραιτηθέν συμβούλιο αντι-δημοκρατικά αποφάσισε την ακύρωση των προγραμματισμένων εκλογών μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων. Αυτοί που με τις παραιτήσεις τους ανάγκασαν το σωματείο μας να αρχίσει διαδικασίες εκλογών ήρθαν τώρα να τις ακυρώσουν δήθεν για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Oι πρώην συνεργάτες του Μιλτιάδη και οι άνθρωποι που πριν ένα μήνα ήθελαν να διώξουν τον προπονητή της ομάδας μας, έρχονται τώρα να αποφασίσουν χωρίς να λαμβάνουν κανέναν υπόψη ότι θα συνεχίσουν να ελέγχουν τις τύχες του σωματείου μας μέχρι τον Μάιο. Σας το λέμε από τώρα, μην τολμήσετε να ενοχλήσετε την αγωνιστική ηρεμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως αντιεπαγγελματικά κάνατε πριν από ένα μήνα. Αν ανοίξετε έστω και μία ακόμα πληγή στο ήδη πληγωμένο σώμα της βασίλισσας μας, να περιμένετε την οργισμένη αντίδραση του ΟΜΟΝΟΙΑτικου κόσμου. Με τις δηλώσεις του κ. Μυλωνά στο ραδιόφωνο μας δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο. Ένας άνθρωπος που χωρίς την στήριξη της ΘΥΡΑ9 δεν θα άντεχε ούτε ένα μήνα στην διοίκηση της ομάδας μας, με την πρώτη ευκαιρία προσπάθησε να κατηγορήσει την οργανωμένη μας κερκίδα φωτογραφίζοντας την για τις απειλές ενάντια στην οικογένεια του κ. Λώρη Κυριάκου. Ας μας κρίνει ο λαός όλους μας και να θυμάστε ότι η αχαριστία είναι μεγάλο αμάρτημα.

Απλώσαμε χέρι φιλίας προς όλους, ακόμα και προς άτομα που μας πολέμησαν σκληρά τα προηγούμενα χρόνια. Καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που μας χωρίζουν πολλά, όμως για το καλό του σωματείου κάναμε αρκετά βήματα πίσω. Στο τέλος βρεθήκαμε ακόμα και κατηγορούμενοι για αδιαλλαξία από άτομα που αθετούν τις συμφωνίες τους και δεν κρατούν τον λόγο τους. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μας από το αδιέξοδο που την έβαλαν όλοι αυτοί. Δυστυχώς όμως κάποιοι άνθρωποι βάζουν τα προσωπικά και τα κομματικά τους συμφέροντα πάνω από την αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εμείς θα συνεχίζουμε περήφανα και ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ να τραγουδάμε στο πλευρό της χωρίς να ζητάμε δόξες και ευχαριστώ, θα συνεχίσουμε να είμαστε οι τρελοί και οι αλήτες που με ανιδιοτέλεια στέκονται στο πλάι της χωρίς να ζητούν κανένα αντάλλαγμα. Εμείς γράψαμε την δική μας ιστορία πάνω στα άχαρα τσιμέντα και όχι πίσω από γυαλιστερά γραφεία για αυτό ούτε η λασπολογία σας μας αγγίζει ούτε τα ψέματα σας.

Υ.Γ. - Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Κατσουρίδη, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που παιρνούν η σκέψη μας βρίσκεται κοντά τους. Καλή δύναμη και κουράγιο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9".

trifylli.net

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ