Οι 7 σωτήριες αποκρούσεις του Ρομπέρτο στο Ολυμπιακός - Μπενφίκα =1-0


Οι 7 αποκρούσεις του Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς Ρομπέρτο, συγκλόνισε με την παρουσία του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα αποτελώντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού με τις αποκρούσεις του που έκριναν το ματς.

Ο ερυθρόλευκος τερματοφύλακας βγήκε νικητής σε 7 περιπτώσεις στερώντας από τους αντιπάλους του σίγουρα γκολ.
Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα ο Ρομπέρτο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και φύλακας-άγγελος του Ολυμπιακού ξέσπασε για όλα είχαν γράψει γι' αυτό τα πορτογαλικά ΜΜΕ τόσο τώρα όσο και στο διάστημα που αγωνιζόταν στην Μπενφίκα.

Έτσι, μετά τη λήξη πλησίασε τους Πορτογάλους δημοσιογράφους και με έκδηλη οργή φώναξε: "Γράψτε τώρα για μένα!"

EKΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο Ρομπέρτο! Με τέτοιες εμφανίσεις μήπως έχει θέση στην Εθνική Ισπανίας?

Comments

  1. Savvas Arapoglou Ηλίας Σούλης •

    Πραγματικα ο ανθρωπος ηταν χαρμα οφθαλμων, ολες οι επεμβασεις του ζυγισμενες και καιριες. Εχω καιρο να δω τετοιον τερματοφυλακα κατω απο τα δοκαρια του Ολυμπιακου. Ακομα και ο τροπος που κινουταν εκτος φασης που τον παρατηρησα μεσα απο το γηπεδο, εδειχνε ποσο καλα ξερει τον χωρο που κινειται ακομα και με την μπαλα στα ποδια. Μακαρι να του δωσουν οσα αξιζει και να μεινει το καλοκαιρι. Ο Ολυμπιακος βρηκε τερματοφυλακα για 5+ χρονια.

    ReplyDelete
  2. tasos tav •
    ακομα και αν καποιος δεν πολυχωνευει τον μιτσελ (πιστευω οτι εχουν αλλαξει γνωμη πολλοι) πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι διαχειριζεται τους παικτες αψογα. ο μπονγκ σιγουρα δεν ηταν ετοιμος για 90' ωστε να επαιζε ψηλα ο χολεμπας, ο βαις τελευταια στιγμη εξω οποτε αναγκαζεται να βαλει εναν παικτη ''ασχετο'' με τη θεση, που βρεθηκε εξω απο τα νερα του. οι αλλαγες του παντα ειναι στη σωστη στιγμη. συμπερασμα:ας μαθουμε επιτελους σε αυτη την χωρα να κραταμε τους ανθρωπους στη θεση τους μεχρι να παρουσιασουν εργο....αυτο ισχυει σε ολα τα ποστα εκτος απο τους βουλευτες

    ReplyDelete
  3. Ηλίας Θεοδωράκης •

    Ατυχία είναι όταν κολλάει η μπάλα στη λάσπη. Αυτό είναι όλη η ουσία.

    Ο τερματοφύλακας είναι παίκτης κι αυτός και μπορεί να είναι σε φουλ φόρμα, σε καλή μέρα, ντεφορμέ, σε κακή μέρα, αφιονισμένος γιατί έχει προηγούμενα, νωθρός, τα πάντα. Αν ο τερματοφύλακας ήταν μια περιττή θέση στην 11άδα κι όλη η ουσία ήταν τα γκολ που καρφώναν οι παίκτες, θα βάζαμε ένα σκουπιδοντενεκέ στη θέση του.

    ReplyDelete
  4. Θελει πινελιες η ομαδα για να σταθει στα ισια απεναντι σε ομαδες με 3,5 φορες το μπατζετ της, κι οταν λεμε πινελιες, μιλαμε για εναν εκκολαπτομενο... πικασο στο κεντρο κι εναν 30αρη + μπακαρο να εμπνεει σιγουρια στα μετοπισθεν. Θελει κυριως γνωση αλλα και μπολικο χρημα ενας παικτης προικισμενος απ το Θεο με box 2 box αρετες. Αν ενα απο τα δυο λειψει θα φορτωθουμε κανενα ..συμπαθη μασαντο παλι και θα ψαχνουμε ομαδα στα Ουραλια ορη να τον σπρωξουμε... υγ: χρωσταω μια συγγνωμη στον μιτσελ γτ παροτι χθες δεν βοηθησε απο τον παγκο, ειναι τσεκαρισμενο πια πως στον παγκο της ομαδας καθεται κανονικος προπονητης. Μια συγγνωμη στον σενιορ λοιπον απο 'μενα, μιας και εχω μιλησει τουλαχιστον ακομψα για την αξια του ως προπονητη, αλλα μου δινω το.. ελαφρυντικο πως στην ακρη του παγκου εχω δει να καθονται Αλμπερτινο μπιγκον, Σρετσκο κατανετς και δεν περιγραφω αλλο. . . .

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ