Δυο τρόπαια για την Βότκα Vodka Belvedere


Δυο τρόπαια για την Βότκα Belvedere
Η βότκα Belvedere και η Belvedere Black Raspberry βραβεύτηκαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φετινό Διεθνή Διαγωνισμό Οινοπνευματωδών Ποτών 2013.
Πρόκειται για μία από τις ανώτατες διακρίσεις στη βιομηχανία των αλκοολούχων.
Η νίκη αυτή σηματοδοτεί ακόμη ένα βραβείο εξαιρετικής ποιότητας από τους πιο έγκυρους και σεβαστούς διαγωνισμούς οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο.
Για τον Διαγωνισμό επιστρατεύτηκαν περισσότεροι από 50 σεβαστοί και έμπειροι επαγγελματίες της βιομηχανίας ποτού, οι οποίοι συμμετείχαν σε «τυφλή» γευσιγνωσία διάφορων προϊόντων.
Οι κριτές βαθμολόγησαν το άρωμα, την εμφάνιση, τη γεύση και την επίγευση, με τη Βότκα Belvedere και τη Belvedere Black Raspberry να διακρίνονται για την απόδοσή τους η καθεμιά στην κατηγορία της.
Ο Ian Wisniewski, πρόεδρος των κριτών για την κατηγορία της βότκας στον Διεθνή Διαγωνισμό Οινοπνευματωδών, δήλωσε: «Μόνο οι νικητές χρυσού μεταλλίου μπορούν να διαγωνιστούν για το τρόπαιο, και το τρόπαιο δίνεται μόνο εφόσον όλοι οι κριτές συμφωνούν ότι πληρούνται τα κριτήρια για ένα τόσο σημαντικό βραβείο.
Το να κερδίσεις ένα τρόπαιο είναι σημαντικό επίτευγμα, αλλά το να κερδίσεις δύο είναι πραγματικά εντυπωσιακό».
Η Βότκα Belvedere είναι η πρώτη που έθεσε τις προδιαγραφές για υπεροχή στην κατηγορία της βότκας και σε αυτήν αποδίδεται η δημιουργία του τμήματος «βότκα πολυτελείας».
Φτιαγμένη από σίκαλη της ποικιλίας Dankowskie και αναμεμειγμένη με νερό από αγνή πηγή, το γευστικό προφίλ της βότκας Belvedere είναι χαρακτηριστικά «μαλακό» με μια διακριτική γλυκύτητα και μια εκ φύσεως «λεία», «καθαρή» επίγευση.

Η Βότκα Belvedere διανέμεται στη κυπριακή αγορά από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. 






Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ