Την Δέσποινα Ολυμπίου στέλνει στη Eurovision το ΡΙΚ για την Κύπρο


Μετά από καθυστερήσεις και πολύωρες συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ αποφάσισε τελικά να δώσει τα χέρια με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Η σύσκεψη που είχαν σήμερα το πρωί γύρω στις 11.00 οι δημιουργοί του τραγουδιού με την αρχηγό της κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, έβαλε τέλος στην αγωνία της τραγουδίστριας, η οποία είναι επίσημα πια, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην 58η Eurovision.

Η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα τους δημιουργούς του τραγουδιού Ζήνωνα Ζηντίλη (στιχουργός) και Ανδρέα Γιωργαλλή (μουσικοσυνθέτης), οι οποίοι είχαν το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχουμε στη φετινή Eurovision εδώ και δυόμιση χρόνια… στο ντουλάπι. Πρόκειται για μια μπαλάντα με στίχους στα ελληνικά, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό της Κύπρου από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όπως μαθαίνουμε, ο σχεδιαστής μόδας Παντελής Μήτσου, είχε ήδη υπόψη του τη Δέσποινα, προτού γίνει ανάθεση σ’ αυτήν από τους δύο δημιουργούς του τραγουδιού, μια και ήξερε ότι θα αναλάμβανε αυτός το styling του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπούσε στη Eurovision.

Στην πρώτη του συνάντηση μαζί με την Δέσποινα, ο σχεδιαστής της έδειξε ένα σχέδιο και προς έκπληξή του, η τραγουδίστρια του ανακοίνωσε πως ακριβώς αυτό είχε φανταστεί: αρχαιοελληνικό, λιτό και απέριττο.

Δεν πρόκειται ωστόσο για την τελική τους απόφαση, αλλά για μια πρώτη προσέγγιση όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παντελής Μήτσιου, προσθέτοντας ότι «η Δέποινα είναι πανέμορφη και αντιπροσωπεύει την ελληνική ομορφιά».

Οι δύο τους συζήτησαν ακόμη και για το πώς θα είναι τα μαλλιά της τραγουδίστριας επάνω στη σκηνή του σταδίου Crystal στο Μαλμέ της Σουηδίας, καταλήγοντας όμως σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Η Δέσποινα Ολυμπίου επιμένει να βάψει το μαλλί ξανθό, όμως ο Παντελής Μήτσου τη θέλει μελαχρινή.

Στην παρακάτω φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά, ο Ανδρέας Γιωργαλλής, ο Ζήνωνας Ζαντίλης και ο  Παντελής Μήτσου σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ:

*Η Δέσποινα Ολυμπίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Σπούδασε πιάνο και θεωρία της μουσικής στο Trinity College του Λονδίνου. Αρχισε να τραγουδά επαγγελματικά στην Κύπρο και συνεχίζει τη σταδιοδρομία της στην Αθήνα. Συνεργάστηκε με γνωστούς Ελληνες καλλιτέχνες και έχει στο ενεργητικό της χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ