Οι μεγάλοι προμηθευτές, οι ανταγωνιστές αλλά και αρκετός κόσμος, θέλουν να δουν τις Υπεραγορές ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ να διαλύονται


Εμπλοκή στους σχεδιασμούς για σωτηρία των υπεραγορών Ορφανίδης.
Οι Μεγάλοι προμηθευτές ζητούν την διάλυση των υπεραγορών.
Εμπόδια στους σχεδιασμούς για διάσωση των υπεραγορών Ορφανίδης βάζουν μεγάλοι προμηθευτές στους οποίους οφείλονται τεράστια ποσά. Οι συγκεκριμένοι προμηθευτές έχουν προχωρήσει και με αιτήσεις στο Δικαστήριο για διάλυση της εταιρείας Ορφανίδης.
Πάντως οι προμηθευτές που σχεδιάζουν το νέο σχήμα της εταιρείας "Νέα Εποχή Ορφανίδης" έχουν προγραμματίσει και ενημερωτική συνέλευση το Σάββατο 12/01 σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Οι προμηθευτές που θα ενταχθούν στο νέο σχήμα της εταιρείας δεν θα μπορούν κινηθούν νομικά εναντίον του Ορφανίδη ή της εταιρείας του και η αρχική ομάδα που θα αποτελεί το νέο σχήμα είναι όσοι υπογράψουν τα ιδρυτικά έγγραφα στη συνέλευση.

Στην ιστοσελίδα neaepohi.com  καταγράφονται μάλιστα οι ενέργειες της "Νέας Εποχής Ορφανίδης" αλλά και το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε. Ο Γιώργος Γεωργίου που ανέλαβε τη πρωτοβουλία διάσωσης των υπεραγορών απαντάει σε 49 ερωτήσεις τονίζοντας μάλιστα ότι "η ΝΕΟ δεν προβλέπεται να πάρει δάνειο. Το overdraft που θα χρειαστεί το πρώτο εξάμηνο θα εξασφαλιστεί με floating charge στα αποθέματα. Η αποτυχία ήταν συνέπεια των αλόγιστων επεκτάσεων και του μεγάλου δανεισμού. Αυτά δεν θα υπάρχουν στην περίπτωση της ΝΕΟ."

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ